Conferința Academiei de eCommerce 2019 va avea loc la Ruse, Bulgaria, pe 7 iunie

Cea de-a patra ediție anuală a evenimentului Conferința Academiei de eCommerce va avea loc la Ruse, Bulgaria, pe data de 7 iunie 2019, un eveniment dedicat comerțului online organizat de Academia de eCommerce din Bulgaria. 

În acest an, evenimentul va reuni peste 400 de specialiști din 5 țări și se va desfășura în una dintre cele mai emblematice clădiri din Bulgaria – Dohodno Zdanie.

Conferința Academiei de eCommerce

Building eCommerce Bridges

Ca în fiecare an, evenimentul este o oportunitate importantă pentru participanți de a face schimb de experiență, cunoștințe și idei de afaceri și pune față în față antreprenorii bulgari și antreprenorii din alte țări precum România, Grecia, Israel și Ucraina.

După o serie de evenimente utile, desfășurate în ultimii trei ani, Academia de eCommerce organizează conferința sa anuală dedicată vânzărilor online. Evenimentul constituie, de asemenea, o oportunitate pentru fiecare comerciant să se familiarizeze cu teme de afaceri utile și extrem de importante, cum ar fi oportunități de vânzări în țară și în străinătate, diverse abordări de marketing, metode noi si clasice de comunicare cu clienții, de vânzări pe platformele Marketplace, tipuri de logistică, oportunități de utilizare a serviciilor fulfillment etc.

Printre altele, vizitatorii vor putea să profite de numeroase oportunități de networking, de o zonă expozițională cu o suprafață mare, unde vor expune peste 30 de expozanți, iar a doua zi, după conferința principală, pot participa și la 6 traininguri practice pe teme importante pentru orice comerciant online.

Anul acesta, în paralel cu conferința principală, va avea loc și o conferință de dropshiping, care va prezenta comercianților online oportunități noi pentru a-și crește vânzările.

Speakeri

Evenimentul dedicat e-commerce-ului va avea loc pe 7 iunie 2019 la Ruse, iar invitații la eveniment îi vor putea cunoaște pe lectorii, specialiști cu experiență și alte personalități de top în domeniu precum:

Radoslav Krumov – reprezentant al unei companii de curierat de top din Bulgaria, Martin Bogdanov – expert în sfera solu tiilor de plată online, Kiril Dinov – manager de dezvoltare într-o platformă vastă de optimizare a vânzărilor, din România, Elsa Florea – șeful departamentului internațional al unei companii cu vânzări online pe nouă piețe europene și câțiva vorbitori internaționali pe teme legate de vânzările pe platformele eBay și Amazon.

Înregistrare la Conferința Academiei de eCommerce

Toți cei care doresc să participe la Conferința Academiei de eCommerce 2019 o pot face prin intermediul formularului de înscriere de pe site-ul Academiei.

retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,030 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Conferința Academiei de eCommerce 2019 va avea loc la Ruse, Bulgaria, pe 7 iunie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: