Mascuta_Vesela_Nou

Conferința Brands & Communities 2013 – Grow your audience, un nou eveniment SMARK KnowHow

Brands & Communities 2013 – Grow your audience, conferința dedicată înțelegerii în profunzime a fenomenului comunităților, a modului în care acestea se formează și în care pot fi folosite de branduri, se va desfăşura pe 24 și 25 aprilie 2013. Acesta este cel de-al doilea din seria de șapte evenimente SMARK KnowHow de anul acesta, dedicate profesioniștilor din industria de marketing și comunicare.

A doua ediție a Brands & Communities reunește 26 de profesioniști din domenii relevante de expertiză: sociologi și specialiști în strategie de marketing și comunicare, creație, digital și social media, entertainment.

Conferința vine în sprijinul marketerilor care își doresc să înțeleagă cum anume trebuie să abordeze corect subiectul dezvoltării comunităților de brand și este structurată în două zile.

Programul detaliat al conferinței este disponibil pe KnowHow.SMARK.ro. Pentru toți cei care se înscriu până la data de 14 aprilie inclusiv este disponibil un preț de tip early bird, cu 15% reducere.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Conferința Brands & Communities 2013 – Grow your audience, un nou eveniment SMARK KnowHow
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: