Conferința ecomTEAM 2021 – The New Normal în eCommerce va avea loc în perioada 21 – 22 aprilie 2021, pe platforma online IC Events

ecomTEAM 2021 – The New Normal în eCommerce, conferința dedicată sectorului eCommerce, va avea loc în perioada 21 – 22 aprilie 2021, pe platforma online IC Events, dezvoltată de compania InternetCorp. Într-un format cu totul aparte, cea de-a 11-a ediție a conferinței ecomTEAM, va îmbina instrumente de networking virtual, workshop-uri croite pentru nevoile antreprenorilor din ecommerce-ul anului 2021 și paneluri de discuții cu cele mai fierbinți subiecte ale momentului.

ecomTEAM

5 motive pentru a participa la ecomTEAM 2021 – The New Normal în eCommerce:

1. Ediția din 2021 a ecomTEAM va fi ca un maraton de eCommerce intensiv, ce se va desfășura pe parcursul a două zile pline de paneluri de discuții, workshop-uri și prezentări menite să îți ofere toate ingredientele necesare pentru a-ți crește magazinul online.

2. Pe scenă vor fi speakeri de top din industrie și o audiență pe cinste. Fie că ești în căutarea unui partener de e-fulfillment, dornic să afli ultimele trenduri de digital marketing sau care sunt platformele care îți permit să-ți scalezi cât mai bine magazinul online, toate aceste răspunsuri le vei găsi dacă participi pe 21 și 22 aprilie la ecomTEAM 2021.

Vei avea ocazia să asculți și să interacționezi cu reprezentanți ai unor companii precum FAN Courier, Omniconvert, DWF, Optimized sau Canopy, investitori și antreprenori, dezvoltatori software sau chiar cu Ministrul Cercetării și Dezvoltării, Ciprian Sergiu Teleman, care ne va prezenta planurile ministerului în ceea ce privește transformarea digitală a statului.

3. Workshop-uri de excepție, susținute de experți cu o activitate bogată în spate.  Workshop-urile ecomTEAM se adresează în special celor care cunosc deja destul de bine domeniile (SEO, Google Ads, Promoții și strategii de promovare și conversii etc.), aducând în mod clar plus valoare magazinelor online și specialiștilor care participă. Workshop-ul vedetă de Problem Solving, cel mai căutat în istoria ecomTEAM, se întoarce cu o nouă ediție susținută de Valentin Radu.

4. Studii de piață, cifre la zi despre starea pieței de eCommerce din România care îți vor arăta cele mai importante tendințe de creștere și, de ce nu, zone în care te poți extinde și profita de schimbările majore din ultimul an.

5. Nu în ultimul rând, o unealtă extrem de valoroasă pentru tot ceea ce este ecomTEAM și puternicul său spirit de colaborare, comunicare și networking targetat – platforma de evenimente virtuale IC Events. Aceasta redă experiența evenimentelor offline cât mai fidel posibil și oferă celor înscriși ocazia să se conecteze cu speakerii, potențiali parteneri și alți participanți prin conținut digital, webinarii și zone de chat multiple.

SpeakeriÎnregistrare ecomTEAM 2021

ecomTEAM

Prin intermediul platformei IC Events:

  • Ai șansa de a interacționa cu toți participanții din zona de networking, cărora le poți solicita o carte de vizită virtuală ce ajunge pe adresa ta de e-mail
  • Poți vizualiza la calitate foarte bună livestreamul conferinței, agenda și speakerii
  • Ai acces la resurse utile pentru orice antreprenor sau manager din e-commerce pe care le poți descărca
  • O zonă de expoziție unde poți intra în contact cu partenerii evenimentului în cazul în care dorești să afli mai multe despre serviciile pe care le oferă.
  • Un feature nou este zona de Social Lounge, care sigur e un concept cunoscut celor care au participat la edițiile ecomTEAM de la Brașov, unde ne întâlneam în Business Lounge pentru networking targetat. Acum poți face acelasi lucru în Social Lounge, unde poți invita potențiali noi parteneri de afaceri sau alți specialiști ca tine să ia un loc la masa ta de discuții online, unde, pentru 15 minute, te poți vedea și te poti auzi cu ei. La terminarea timpului te poți muta la o altă masă și la o altă discuție, ca la o sesiune de speed networking.

Evenimentul ecomTEAM este powered by FAN Courier, în parteneriat cu P3, Upswing și sponsorizat de Canopy, DWF și Optimized.

Înregistrare


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *