Cora a deschis ieri la Baia Mare cel de-al cincilea hipermarket

Romania Hypermarche, operatorul hipermaketurilor Cora, a deschis ieri cel de-al doilea hypermarket al sau din provincie si al cincilea al retelei, in mall-ul Gold Plaza din Baia-Mare, de pe strada Victoriei, nr 73.

Potrivit reprezentantilor companiei, investitia in acest nou magazin, care are o suprafata de vanzare de 4.500 mp, s-a ridicat la aproximativ 4 milioane de euro. In ceea ce priveste sortimentatia, numarul de produse este mai scazut fata de celelalte hipermarketuri din retea, reducerea fiind aplicata in special la categoriile non food.

Magazinul este deschis de luni pana vineri intre orele 09.00 – 22.00 iar sambata si duminica intre orele 08.00 – 22.00.

Acest magazin este primul pe care cora Romania il deschide în orase mai mici, cu o populatie sub 100.000 de locuitori. In acest moment, strategia noastra este de a deschide hypermarketuri Cora in orase precum Baia Mare, pe suprafete similare celei de la Gold Plaza. In acest sens, vom inaugura anul viitor inca trei hipermarketuri, cate unul la Constanţa, Drobeta Turnu Severin si Arad”, a declarat Philippe Lejeune, Director General Cora Romania.

Odata cu inaugurarea magazinului, este disponibil si serviciul de comenzi online de electronice si electrocasnice pe platforma www.coradigital.ro. Serviciul va fi disponibil pentru moment numai pentru clienţii din Baia Mare.

Anul acesta, retailerul a mai deschis un magazin, in Bucuresti – Cora Sun Plaza, in centrul comercial cu acelasi nume, care are o suprafata de 13.000 metri patrati si comercializeaza peste 80.000 de produse.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,015 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Cora a deschis ieri la Baia Mare cel de-al cincilea hipermarket

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: