Pe 20 mai are loc Crosul Universității București – cora Lujerului Challenge

Sâmbătă, 20 mai 2017, are loc cea de-a 25-a ediție a Crosului Universității București – cora Lujerului Challenge, competiție care va lua startul la ora 10:00 din fața Facultății de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5).

cora Lujerului ChallengeTraseul crosului cora Lujerului Challenge are 3,8 kilometri și începe din Piața Operei (Facultatea de Drept), continuând pe Splaiul Independenței – Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu, sosirea fiind în parcarea magazinului cora Lujerului.

Participarea este gratuită, la competiție fiind asteptați peste 3000 de alergători, alături de personalități de renume din lumea sportului, precum Gabriela Szabo (fosta campioană olimpică la atletism) și Claudia Georgescu (Președintele Federației Sportului Școlar și Universitar din cadrul Ministerului Educației Naționale).

Înscrierile la cora Lujerului Challenge se pot face în perioada 17 – 19 mai, la Serviciul Clienți din cadrul magazinului cora Lujerului, precum și în ziua competiției, în curtea Facultății de Drept, începând cu orele 07:30.

De asemenea, vor fi plasate urne speciale destinate stângerii de fonduri pentru Asociația MAME, care vor fi direcționate pentru a sprijini lupta împotriva cancerului la copii.

Programul cora Lujerului Challenge:

Ora 07:30 – 09:30 – înscrierea participanților (la standurile amenajate pe terenul de fotbal din curtea Facultății de Drept) și anunțarea informațiilor legate de desfășurarea crosului;

Ora 09:45 – întreruperea circulației și adunarea participanților la start;

Ora 10:00 – startul crosului;

Ora 11.00 – 12.00 – premierea câștigătorilor; sesiune de fotografii și interviuri pentru câștigători, sponsori, parteneri, organizatori și participanți;

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *