Cora Romania construieste cel mai mare centru comercial din Constanta

Cora Romania a demarat astazi, 6 decembrie 2010, lucrarile la cel mai mare centru comercial din Constanta care este, in acelasi timp, si cel mai mare proiect Cora din Romania.

Centrul Comercial va avea 150.000 mp construiti, reprezentand o investiţie de 100 milioane de Euro. Intregul complex, cu subsol, parter si doua etaje, va cuprinde un hipermarket Cora de 9.000 mp, galerii comerciale de peste 25.000 mp, cinematografe pe o suprafata de 3.000 mp, food court de 3.600 mp si 1.500 locuri de parcare.

Centrul Comercial, situat in zona centrala a orasului, la intersectia strazilor Bratianu si Cumpenei, va fi inaugurat in primul semestru al anului 2012.

Galeria acestui Centru Comercial va fi comercializata de compania CB Richard Ellis. „Proiectul dezvoltat de Cora Romania are toate calitatile necesare pentru a deveni unul din centrele comerciale cheie din Romania: o locatie excepţionala, intr-un oras cu apetit pentru cumparaturi, hipermarketul Cora drept ancora si, ceea ce conteaza foarte mult in aceasta perioada, finanţare”, a declarat Luiza Moraru, Head Of Retail Department la CB Richard Ellis.

Cora Romania are în acest moment cinci magazine, trei la Bucuresti si doua in provincie, urmand sa deschida anul viitor alte trei hipermarketuri: cate unul la Constanta, in Centrul Comercial City Park, la Drobeta Turnu Severin si Arad.

Cora, marca a Grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail din Europa. Grupul francez este prezent pe piaţa din Romania din anul 2003.

Filozofia Cora este concentrata in jurul pretului si a diversitatii ofertei comerciale, confortului la cumparare, serviciilor si, mai ales, atentiei oferite clientilor.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *