cora Romania sustine prima cursa de alergare din istorie fara linie de finis

cora Romania si Fundatia Lumea cora sprijina cel mai mare eveniment de alergare din lume, Wings For Life World Run, o cursa originala, fara finis, organizata de fundatia Wings For Life concomitent in 35 de tări de pe 5 continente, cu scopul de a strange bani pentru cercetarea afectiunilor maduvei spinarii.

Wings For Life World Run, Press Conference in Bucharest Romania on 28th October 2013La startul din 4 mai, ora 13:00 (ora Romaniei), s-au inscris deja peste o mie de alergători. Plecarea are loc din parcarea cora Pantelimon, iar traseul va continua pe DN3 – DN3A, pe ruta Bucuresti – Fetesti, unde traficul va fi restrictionat. .

„Niciodata nu a mai avut loc o competitie ca aceasta. Nu exista o linie de finis, asa cum este la fiecare cursa traditionala. Aici, participantii vor alerga in fata unei masini oficiale de finis, fiecare masina fiind dotata cu acelasi echipament de cronometrare conectat la un clasament mondial in timp real. La o jumatate de ora dupa ce participantii au luat startul, masina oficiala de finis va pleca in urma lor cu o viteza constanta. Odata ce masina oficiala de finis depaseste un participant, pentru acesta cursa se va incheia. Asa va decurge intreaga cursa pana cand cate un singur participant de sex masculin si unul de sex feminin din intreaga lume vor ramane in competitie. Numai ei vor fi incoronati drept campionii mondiali Wings for Life World Run”, explică Daniel Pisica, directorul de concurs.

Ambasadorii Wings For Run din Romania sunt Mihaela Radulescu, Dani Otil, Toma Coconea si Andrei Rosu. Pe 4 mai, la start lor li se alatura sportivii Ana Maria Branza, Alin Petrache, Virgil Stanescu, dar si alte vedete locale, precum Ana Maria Stancu, Daniel Osmanovici, Cosmin Selesi, Joseph Hadad, Valentin Butnaru, Alexandra Badoi, Octavia Geamanu, Adrian Maniutiu. Favoritii la castigarea titlului local sunt alergatorii profesionisti Alexandru Corneschi si Liliana Danci.

Se estimeaza ca 3 milioane de oameni din intreaga lume se confrunta cu afectiuni ale maduvei spinarii. In fiecare an, aproximativ 130.000 de persoane sunt implicate in accidente care le afecteaza maduva spinarii, urmate de paralizie – majoritatea persoanelor sunt victime ale unui accident rutier. Initiativele de cercetare in aceasta directie apartin in mare parte organizatiilor private. Fiind o organizatie non-profit, Wings for Life se bazeaza pe ajutor si donatii pentru a strange fonduri care sa sustina proiectele de cercetare. Wings for Life foloseste garantat 100% din donatiile primite pentru a fi folosite in proiectele de cercetare.

Fundatia Lumea cora a fost infiintata recent cu scopul de a sprijini comunitatea in probleme de mediu, dezvoltarea micilor producatori agricoli, educatie si recalificare.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » cora Romania sustine prima cursa de alergare din istorie fara linie de finis

Spune-ți părerea

  1. […] cora Romania sustine prima cursa de alergare din istorie fara linie de finis […]

    Răspunde
  2. […] cora Romania sustine prima cursa de alergare din istorie fara linie de finis […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: