Craiova Business Days – cea mai mare oportunitate de networking și afaceri pentru mediul de business local

Evenimentul de afaceri Craiova Business Days, desfăşurat în perioada 3-4 iulie în incinta Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative Craiova, reprezintă cea mai importantă oportunitate de networking şi afaceri pentru mediul de business local.

Craiova Business Days

“La ediţia cu numărul 11 Business Days, din Craiova, vom fi focusaţi pe aducerea oportunităţilor de business networking la un alt nivel, încurajaţi şi de declaraţiile participanţilor de la Oradea Business Days. În proporţie de peste 60%, aceştia au estimat la peste 10.000 lei nivelul afacerilor generate în urma întâlnirilor din cadrul sesiunilor de business networking, iar peste 33% au apreciat că nivelul afacerilor ce pot rezulta în urma participării în mod activ la un astfel de eveniment este de peste 100.000 de lei”, arată Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului.

“Imaginaţi-vă ce se poate întâmpla pe termen lung în urma unui eveniment Business Days la care participă peste 500 de oameni de afaceri. Vă încurajăm pe toţi cei care doriţi să extindeţi afacerile şi în zona Olteniei sau în partea de sud a ţării, să vă rezervaţi un loc în agenda voastră, în perioada 3-4 iulie 2013, la cel mai important eveniment de business al anului din Craiova. Fie că veniţi din perspectiva de parteneri, fie că veniţi din postura de simplu participant, oportunităţile pe care vi le poate genera evenimentul Craiova Business Days vor merita investiţia de timp şi efort,” adaugă Laszlo Pacso.

Aplicaţia online Meet Me permite accesul (în versiunea sa PREMIUM) la toată baza de date a participanţilor şi are funcţii de sortare şi căutare după 4 criterii: domeniul de activitate, funcţia, compania şi nume. Aplicaţia poate fi folosită fie pentru schimb virtual de cărţi de vizită, fie pentru generarea unor întâlniri în zona specială de business networking creată la locul de desfăşurare a evenimentului, care poate găzdui simultan 10 întâlniri de afaceri. Cu ocazia evenimentului Oradea Business Days, desfăşurat în perioada 3-4 aprilie 2013, aplicaţia a fost utilizată de peste 25% din participanţi pentru schimb de cărţi de vizită virtuale şi de mai mult de 14% pentru setarea de întâlniri virtuale.

Ediţia Craiova Business Days va oferi, în premieră pentru proiectele Business Days, un spaţiu special în zona expo, dedicat companiilor interesate să le prezinte studenţilor din Craiova programele lor de internship. Cu sprijinul Universităţii din Craiova, coorganizator al evenimentului, şi al asociaţiilor studenţeşti partenere, vor fi atraşi să participe la eveniment studenţii interesaţi să aplice la aceste programe.

Înscrierile la eveniment se pot face până marţi, 2 iulie, ora 16.00, la adresa http://craiova.businessdays.ro/.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Esențial » Craiova Business Days – cea mai mare oportunitate de networking și afaceri pentru mediul de business local
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: