Invitație la Crosul cora Lujerului Challenge, ce va avea loc sâmbătă, 18 mai 2019

Departamentul de Educație Fizică și Sport (DEFS) din cadrul Universității din București, Hipermarketul cora Lujerului și agenția de publicitate Erka invită iubitorii de mișcare sâmbătă, 18 mai 2019, la Crosul Universității din București – cora Lujerului Challenge. Aflat la a XXVII-a ediție, evenimentul își propune să promoveze în rândul bucureștenilor o viață activă și sănătoasă. Participanții au, de asemenea, șansa de a câștiga unul dintre premiile oferite de sponsorii evenimentului, în valoare totală de 50.000 de lei.

Cora LujeruluiParticipanții – veterani (născuți în și înainte de anul 1978), studenți (născuți în perioada 1979 – 2000), elevi (născuți în perioada 2000 – 2003), copii (născuți în perioada 2005 – 2008), profesori din cadrul Universității din București, angajați Cora Lujerului – vor alerga pe un traseu de 3.800 m, după cum urmează: Piața Operei (Facultatea de Drept) – Splaiul Independenței – Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Parcarea cora Lujerului.

Cei mai abili dintre ei vor fi răsplătiți cu premii substanțiale, în timp ce restul vor avea de asemenea o șansă de a câștiga, participând la tombolă cu premii oferite de partenerii și sponsorii evenimentului.

Înregistrare

Toate persoanele interesate să participe la cora Lujerului Challenge o pot face înscriindu-se până la data de 17 mai la Serviciul Clienți din cadrul cora Lujerului, precum și în ziua competiției, în curtea Facultății de Drept, începând cu ora 07.30.

Programul competiției:

Ora 07.30 – 09.30 – înscrierea participanților (la standurile amenajate pe terenul de fotbal din curtea Facultății de Drept ) și anunțarea informațiilor legate de desfășurarea crosului.

Ora 09.45 – întreruperea circulației și adunarea participanților la start;

Ora 10.00 – startul crosului;

Ora 11.00 – 12.00 – premierea câștigătorilor; sesiune de fotografii și interviuri pentru câștigători, sponsori, parteneri, organizatori și participanți.

Cunoscut drept o activitate sportivă și distractivă, crosul este potrivit pentru toate vârstele, tocmai de aceea în fiecare an au participat copii, tineri și adulți. Dacă la prima ediție au alergat 300 de oameni, în acest an, organizatorii se așteaptă la o prezență de peste 3.000 de persoane.

Prin urmare, pentru că mișcarea înseamnă sănătate, iar o viață activă înseamnă o stare de bine, sunteți invitați să nu nu ratați startul crosului de sâmbătă, 18 mai, de la ora 10.00, din fața Facultății de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5).

“Ne bucurăm să colaborăm cu cora încă din 2005, perioadă în care am realizat multe proiecte importante împreună, ceea ce ne dorim și pentru viitor. Crosul Universității din București – cora Lujerului Challenge este un eveniment care aduce multă culoare și bucurie în fiecare an în București și ne dorim ca și ediția din 2019 să se bucure de succesul evenimentelor anterioare. Și, de ce nu, să îl depășească.

Consider că bucureștenii au nevoie să își aducă aminte, cel puțin din când în când, de frumusețea acestui oraș și de importanta mișcării în aer liber. Pe lângă faptul că ne ajută să rămânem sănătoși, sportul reprezintă un vehicul puternic în comunicare, din punctul nostru de vedere. Cu valori sigure, plin de senzație și de emoție, sportul permite punerea publicului in mijlocul acțiunii” a spus Ruxandra Șerban, fondator și CEO ERKA, agenția integrată de publicitate, cu operațiuni în România și în Franța, 

Parteneri

Ediția din acest an a Crosului Universității din București – cora Lujerului Challenge este un eveniment susținut de: autorități (Primăria Municipiului București), sponsori și parteneri media (Alfa, Asociația Mame, Asociația Municipală Sportul pentru Toți, Asociația Colegiul Pacienților, Avon, BLITZ TV, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Consiliul Local Sector 6,  Coriolan, Direcția pentru Sport și Tineret, JSP, Generali, Hama, Kiss FM, Oriflame, Padbal, Primăria București, Primăria Sector 6, Pro Music Master și Publicațiile retail-FMCG.ro, România Pozitivă, Worldclass).

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *