Cumparaturi si surprize non stop la real Hypermarket

real Hypermarket a introdus si in acest an programul non-stop in preajma Sarbatorilor de Craciun. In perioada 16-24 decembrie a.c., toate cele 25 de hipermarketuri real functioneaza non-stop, iar numarul ofertelor promotionale a fost majorat fata de o perioada obisnuita a anului, ajungand la peste 2500 de produse alimentare si nealimentare.

Mai mult, pentru a anima atmosfera, nocturnele de la real vor include suprize si reduceri speciale, in intervalul orar 00:00 – 07:00 dimineata.

Astfel, in noaptea de 17 spre 18 decembrie, tot sortimentul de brazi si decoratiuni pentru Craciun va putea fi achizitionat cu o reducere de 20% (mai putin la produsele care fac deja obiectul altei promotii), iar in noaptea de 18 spre 19 decembrie, clientii aflati la casele de marcat pot castiga un cos cu produse de Craciun. Din ora in ora, trei case de marcat din fiecare magazin vor fi declarate castigatoare, iar clientii care in momentul anuntului efectueaza plata sau li se scaneaza produsele la casele de marcat anuntate, vor fi premiati. In total vor fi acordate un numar de 525 de premii constand in cosuri cu produse specifice de Craciun.

„La fel ca si in anii precedenti, real Hypermarket a pregatit surprize, evenimente si o oferta speciala, totul pentru a crea o atmosfera placuta de sarbatoare si pentru a raspunde nevoilor clientilor, inclusiv prin programul non-stop. Avand in vedere ca cele mai solicitate produse in acest moment sunt cele traditionale pentru masa de Craciun si cele destinate a fi oferite cadou, sortimentul a fost imbunatatit si dimensionat astfel incat sa fie potrivit pentru orice buget. La mare cautare sunt si decoratiunile de Craciun, prezente intr-o gama variata pe rafturile magazinelor, iar pentru cei care au ales sa isi innoiasca aparatura din casa, avem oferte si la aceasta categorie de produse, ca de exemplu: reduceri de 10 % pentru televizoare, 15% pentru frigidere, 30% pentru imbracaminte copii, 20% textile etc.” – Stefan Runcanu, Manager Divizie Marketing la real Hypermarket Romania.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,028 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Cumparaturi si surprize non stop la real Hypermarket

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: