Next_Capitall

Cupa DHS la ciclism a ajuns la ediția a IV-a

SAMSUNGAzi la Timisoara a început etapa a doua din cea de-a patra ediţie a Cupei DHS la ciclism, dedicată elevilor din clasele V-VIII, competiţie organizată în parteneriat cu real,- Hzpermarket, ce va aduna la start elevi din 20 de oraşe ale ţării, dornici să câştige premiile oferite de organizatori. Premiile se vor decerna celor mai merituoşi participanţi la etapa finală naţională de la Mamaia, în perioada 27-30 iunie 2013.

Cele 20 de oraşe participante la ediția 2013 sunt Sighetu Marmaţiei, Suceava, Bacău, Galaţi, Timişoara, Arad, Târgu Mureş, Braşov, Sibiu, Piteşti, Bucureşti, Constanţa, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Alba Iulia, Deva, Iaşi, Ploieşti, Botoşani şi Oradea, fiind aşteptate la înscriere peste 400 de echipe de tineri dornici să facă mişcare în aer liber. Proiectul îşi propune atât să promoveze un mod de viaţă sănătos, prin mişcare, cat şi să ajute la prevenirea producerii de accidente de circulaţie în rândul elevilor, prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi prin respectarea lor. Pe termen lung, ţelul acestui tip de proiecte este creşterea numărului de cercuri şi cluburi de ciclism şi ciclo-turism pe lângă şcolile din România.

„Ne face mare plăcere să colaborăm la organizarea celei de-a patra ediţii a Cupei DHS, care a devenit atât pentru participanți cât și pentru noi o tradiție. real,- a susţinut de la început educaţia prin mişcare şi o vom face şi în continuare, pentru că, pe lângă beneficiile pe termen lung asupra sănătăţii viitorilor adulţi, mişcarea creează şi şlefuieşte caracterele, impune fair-play-ul şi sportivitatea, climatul general de competiţie onestă și spiritul de echipă..” – Adriana Pița, Manager Divizie Comunicare Corporatista și PR la real,- Hypermarket România.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Cupa DHS la ciclism a ajuns la ediția a IV-a
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: