Next_Capitall

Dance World, singura trupă de dans care reprezintă România la Campionatul Mondial de Arte, are nevoie de ajutor

Dance World, trupa de dans modern formată din copii şi tineri dansatori cu vârste cuprinse între 10 şi 22 ani, este singura trupă de dans care va reprezenta România la Campionatul Mondial de Arte  –  World Championships of Performing Arts – din luna iulie, din Statele Unite ale Americii. Copiii din Dance World au nevoie de sponsori pentru deplasare.

Dance World

Competiţia se va desfăşura, mai exact, în Long Beach, California, între 8 şi 17 iulie 2016, iar Dance World va fi unul dintre cei peste 4.000 de concurenţi din peste 60 de ţări din lumea întreagă reprezentând dansul, cântecul (voce şi instrumente), actoria şi modelingul.

Este cea de-a 20-a ediţie a World Championships of Performing Arts, o competiţie de mare prestigiu la care România participă cu un lot naţional pentru prima dată în istorie.

Dance World s-a calificat la Campionatul Mondial de Arte cu ambele trupe de competiţie: Dance World Junior (10 – 12 ani) şi Dance World (13 – 22 ani). Ambele trupe, formate din câte 10 membri, vor participa în concurs cu câte 3 momente de dans de câte 1 minut.

Miza este mare, pe lângă premii, concurenţii putând câştiga burse importante ce presupun cursuri cu unii dintre cei mai renumiţi coregrafi din lume. Dar cea mai importantă miză e aceea de a ajunge la competiţie şi a reprezenta România deoarece costurile cu deplasarea (bilet avion, cazare, mese, hidratare, taxe de concurs, vize) se ridică la aproape 3.000 de euro de copil, fără a lua în calcul costumele (3 + 3 rânduri de costume) şi echipamentul personalizat.

Dance world are nevoie de ajutor pentru deplasarea în SUA

Revista retail-FMCG.ro pune la dispoziţie companiilor din retail, din industria FMCG sau furnizoare de servicii conexe care doresc să sprijine Dance World spaţii publicitare pe site si articole promoţionale.

De asemenea, oferta de spaţii publicitare şi articole promoţionale în schimbul ajutorului dat trupei de dans Dance World este valabilă şi pentru revistele de nişă surori: BricoRetail.ro şi ElectroRetail.ro.

Companiile care doresc să sponsorizeze trupa de dans Dance World si să se asocieze cu imaginea unor copii care vor reprezenta România la una dintre cele mai mari competiţii de arte din lume, pot trimite un e-mail la adresa revista@retail-fmcg.ro şi vor primi detaliile necesare.

Detalii sponsorizare Dance Wold unde se menţionează ce poate face Dance World pentru companiile care doresc să sponsorizeze trupa de dans Dance World.

Mesajul copiilor din Dance World:

Alătura-te campaniei „Dansăm pentru Romania la Hollywood” şi ajută-ne să strângem banii pentru deplasare! Recomandă-ne unde putem depune un dosar de sponsorizare, fă-ne cunoştinţă cu un om care iubeşte arta, povesteşte despre noi şi sigur va exista cineva printre cunoştintele tale care să ne dea o mână de ajutor!

Se pot face şi donaţii în următoarele conturi ale Asociaţiei Coloram Zambete (CIF 31634130), deschise la Banca Unicredit:

LEI – RO35 BACX 0000 0012 3728 6000
EURO – RO08 BACX 0000 0012 3728 6001
USD – RO78 BACX 0000 0012 3728 6002

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Dance World, singura trupă de dans care reprezintă România la Campionatul Mondial de Arte, are nevoie de ajutor
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Dance World, singura trupă de dans care reprezintă România la Campionatul Mondial de Arte, are ne… […]

    Răspunde
  2. Vreau si eu sa particip la următorul concurs de dans

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: