Descoperă Bella Italia în magazinele real,-

Începând cu data de 24 mai 2012, timp de două săptămâni, real,- sărbătoreşte Festivalul Italian prin intermediul campaniei „Descoperă Bella Italia”. Este pentru a patra oară consecutiv când rețeaua de hypermarket-uri real,-  vine în întâmpinarea clienților săi cu o ofertă specială de produse specifice, acţiuni dedicate culturii şi civilizaţiei italiene şi cu o campanie promoţională, în cadrul căreia aceștia vor avea şansa să câştige unul dintre cele peste 10.000 de premii, printre care şi excursii în Italia.

În fiecare dintre cele 24 de magazine real,- din ţară, selecţia de produse cu specific italian va fi îmbogăţită cu peste 150 de articole noi, adăugându-se gamei permanente de produse de profil de peste 600 de articole. Prin această diversificare, real,- urmăreşte ca produsele cele mai apreciate de clienţii săi să se regăsească în sortiment şi după încheierea perioadei promoţionale. Cu ocazia Festivalului Italian şi a Zilei Naţionale a Italiei, din data de 2 iunie, toate magazinele din reţeaua real,- vor îmbrăca haine de sărbătoare, cu steguleţe, baloane, insule cu produse speciale, cu semnalizare personalizată. Evenimentul „Descoperă Bella Italia” real,– beneficiază de sprijinul  Ambasadei Republicii Italiene în România şi  al Institutul Italian de Comerţ Exterior (ICE) din Bucureşti.

Inaugurarea acestei campanii a avut loc ieri, 24 mai la real,- AFI Palace Cotroceni, cu participarea extraordinară a Excelenţei Sale Dl. Mario Cospito, ambasadorul Italiei la Bucureşti şi a d-lui. Mario Iaccarino, directorul Institutului Italian de Comerţ Exterior din Bucureşti. La acest eveniment au fost de asemenea prezenți și Thierry Guillon-Verne, Director Comercial al real,- România, alături de Michel Lamoot, Director General real,- Hypermarket România. Sergiu Nedelea a prezentat invitaților câteva sortimente de vinuri italiene, iar Bogdan Andrei, barista și vicecampion național la proba de Irish Coffee, a servit celor prezenți un espresso italian autentic.

“Campania promoţională ‘Descoperă Bella Italia!’, rezultat al excepţionalei colaborări dintre real,- România, Ambasada Italiei  şi ICE din Bucureşti […] îşi va aduce aportul […] la promovarea delicateselor noastre agro-alimentare în diversele hipermarket-uri real,-  prezente în această ţară. […] această iniţiativă pune în valoare gastronomia noastră, care se bucură de o largă recunoaştere şi în afara graniţelor naţionale, mulţumită calităţii şi diversităţii produselor care o caracterizează.” declară ES Mario Cospito, ambasadorul Italiei la Bucureşti.

În plus faţă de ediţiile anterioare, în acest an clienţii real,- vor putea participa la tombola campaniei „Descoperă Bella Italia”, desfăşurată între 24 mai şi 5 iunie. Oricine va cumpăra minimum 2 produse cu specific italian, fie după ţara de provenienţă, fie după specificul de întrebuinţare, va avea şansa de a câştiga unul dintre cele 11.890 de premii. Cu bonul de la casa de marcat, clienţii vor primi taloane răzuibile de la Biroul de Informaţii Clienţi, pe baza cărora vor putea câştiga instant produse alimentare italiene de calitate superioară (paste, sos de roşii, ulei de măsline, cafea etc.), expresoare şi nu în ultimul rând, una dintre cele 24 de excursii pentru două persoane în Italia.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Descoperă Bella Italia în magazinele real,-
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: