„Design it yourself 2013”, competiție organizată de European Packaging Design Association

Competiția „Design it yourself 2013”, organizată de EPDA (European Packaging Design Association), singura asociație de profil din Europa, se va desfăşura în cadrul celui de al 40-lea congres al EPDA, ce va avea loc la Istanbul, pe 20 mai 2013.

Din juriul competiţiei va face parte şi Irinel Ionescu, Creative Partner al AMPRO Design, ce va juriza categoria Beverage, împreună cu reprezentanții ULKER și cu reprezentanții Sleever International.

“Este o onoare pentru noi să facem parte dintr-un juriu EPDA, comunitatea de designeri care reunește cei mai mulți profesioniști pe packaging design din Europa, cu atât mai mult cu cât această recompensă vine după premiul cel mare primit anul trecut de echipa noastră AMPRO Design la Helsinki, la categoria Orange Juice, But Better ”, declară Irinel Ionescu, Creative Partner AMPRO Design.

În cadrul competiției „Design it yourself 2013” se lansează trei teme de creație, pentru care se acordă premii distincte pentru cele mai ingenioase idei de prezentare. În acest an, cele trei categorii vor fi: Chocolate Gift Box, Beverage si Chocolate Flow-Wrap in Promobox.

La concurs se pot înscrie atât designeri care sunt membrii EPDA, cât și studenti la facultati de Arte si designeri independenți sau care lucrează în agenții de design și packaging din Europa care nu fac parte din asociație.

Parteneri ai evenimentului „Design it yourself 2013” sunt Sleever International și Ülker.

Înscrierile pentru concurs se fac până pe 12 aprilie 2013, urmând pașii de pe site-ul oficial al EPDA, http://www.pda-europe.com/istanbul/.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,014 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » „Design it yourself 2013”, competiție organizată de European Packaging Design Association
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: