Doi ani de activitate în România pentru CEO Clubs International

CEO Clubs International, una dintre cele mai mari şi importante organizaţii non-profit de business din lume, a fost o prezenţă remarcabilă în mediul de afaceri din România în ultimii doi ani. Având ca obiectiv principal crearea unui mediu favorabil pentru dezvoltarea liderilor şi acela de a-şi inspira şi educa membrii, într-o atmosferă de prietenie şi gândire neconvenţională, Clubul este astăzi o reţea puternică, alcătuită din 100 de CEO şi oameni de afaceri reprezentativi care se află la conducerea unora dintre cele mai importante companii din România.

Sotiris Chatzidakis, Executive Vice President al CEO Clubs International in Romania“În doar doi ani de activitate în România, CEO Club International a atras cu succes lideri reprezentativi din România, care conduc companii ce însumează o cifră de afaceri de peste 5 miliarde de euro. Membrii noştri beneficiază de un mediu de socializare unic, care încurajează dialogul deschis, învăţarea continuă între colegi şi de la specialişti. Scopul nostru este să oferim toate condițiile construirii unor relaţii interpersonale valoroase şi de lungă durată, menite a consolida schimburile de experienţă. În cei 37 de ani de existenţă, acest Club a reunit pretutindeni în lume, cele mai strălucite minţi din comunitatea de afaceri”, a declarat Sotiris Chatzidakis, Executive Vice President al CEO Clubs International în România şi responsabil cu extinderea Clubului în Europa.

Intrând în cel de-al treilea an de activitate în România, filiala locală trece la următorul nivel prin care îşi propune să iniţieze proiecte inovatoare şi neconvenţionale care vor contribui la diseminarea cunoştinţelor și expertizei membrilor săi către toate nivelurile societăţii. Proiecte precum CEO Hour (Ora CEO), o suită de video-conferinţe virtuale, ce oferă posibilitatea membrilor să interacţioneze on-line cu publicul român pe diverse subiecte cu privire la managementul afacerilor, al relaţiilor şi leadershipului sau „Raftul de cărţi” care va promova sugestiile de lectură ale membrilor CEO Clubs în librăriile Cărtureşti din toată ţara, sunt doar câteva exemple.

Fiind o organizaţie care promovează învăţarea, Clubul asigură un cadru care îi încurajează pe lideri să facă schimb de opinii şi experienţe personale. Îi provoacă permanent prin teme de gândire inovatoare şi avansate care stimulează mintea şi provoacă status-quo-ul. În ultimii 2 ani, filiala Clubului din România a organizat peste 30 de evenimente şi forumuri, contribuind astfel la crearea unei culturi axate pe educația permanentă. Peste 300 de lideri din mediul de afaceri au participat la aceste evenimente, aducându-și direct contribuția.

„Este important ca liderii să împărtăşească din experiența lor, dar acest lucru nu se întâmplă la cerere! Este nevoie de un proces îndelungat pentru a construi un climat de încredere, de aceea sunt mândru să spun că noi am reuşit să realizăm acest lucru în numai doi ani. În condiţiile în care vom lansa mai multe Cluburi în Europa, membrii noştri vor avea acces la noi oportunităţi și la orice nivel”, a adăugat Sotiris Chatzidakis.

În fiecare an, Forumurile CEO Clubs aduc în România vorbitori internaţionali importanţi precum Dr. Srini Pillay – profesor în cadrul Harvard Medical School, Dr. Joe Mancuso – fondator al CEO Clubs International, Bill Joiner, autor al cărţii de mare succes “Leadership agility”, Edward Altman, profesor în cadrul New York University şi Hendre Coetzee, expert în leadershipul de top care a prezentat în noiembrie, conceptul King Maker CEO.

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificativeDacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Doi ani de activitate în România pentru CEO Clubs International
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: