ecomTEAM 2022: Află toate noutățile din eveniment și nu rata cele 6 workshop-uri avansate

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la startul evenimentului ecomTEAM 2022, team building-ul e-commerce-ului românesc, organizat pe 7 și 8 septembrie la Brașov. Evenimentul este construit în cele două zile de eveniment în așa fel încât să îmbine partea de know-how cu cea de networking, pentru o experiență completă.

ecomteam

Evenimentul a pregătit 6 paneluri de discuții, 6 workshop-uri avansate pe diverse teme pentru a se asigura că participanții au acces la cât mai mult know-how, ecomPARTY în data de 7 septembrie, Expo Area și zone dedicate de networking.

Peste 25 de specialiști vor urca pe scena evenimentului ecomTEAM pe 7 și 8 septembrie, la hotelul Qosmo din Brașov. Speakerii noi confirmați în cadrul evenimentului sunt: Arnaud Dussaix – Strategy consultant & Chief Commercial Officer Freshful by eMAG, Augustin Dobre CEO Twispay, Cezar Cârligeanu Head of Sales Romania, Bulgaria & Portugal OLX Business, Cătălin Bordei Managing Partner Innobyte, Florin Toma Ecommerce Manager DHL Express Romania.

6 workshop-uri la ecomTEAM de care are nevoie magazinul tău online pentru a trece la următorul nivel

ecomteam

ecomteam

ecomteam

După workshop-uri, petrecerea ecomPARTY! va avea loc pe 7 septembrie.

ecomTEAM premiază interactivitatea. Cele mai pertinente întrebări și cei mai interactivi participanți vor fi premiați de către moderatorul evenimentului. Premiile oferite cuprind vouchere ANSWER, 2 nopți de cazare la Hotel Lux Garden și produse IT&C.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *