ElectroRetail.ro și BricoRetail.ro – două noi proiecte online de nișă

Două proiecte online noi, ElectroRetail.ro şi BricoRetail.ro, se alătură începând de azi, 27 februarie 2014, revistei retail-FMCG.ro, proiect care este deja în online de peste trei ani de zile. Obiectivul noilor proiecte lansate azi este de a acoperi în următorii doi ani de zile alte două nişe de retail, având la bază modelul de business al revistei retail-FMCG.ro şi beneficiind de experienţa acestuia.

toateRevista online ElectroRetail.ro aduce cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România, piaţă ce include marile reţele de electro-retail şi cei mai importanţi retaileri online din industrie.

Revista online BricoRetail.ro este prima revistă online din România dedicată exclusiv pieţei de bricolaj (DIY).

Asemeni revistei online retail-FMCG.ro, şi noile proiecte vor aduce în prim-plan modele de dezvoltare sau de business din toată lumea, prin cele mai proaspete ştiri externe din cele două nişe.

Noile proiecte au acelaşi focus pe segmentul B2B (targetul serviciilor de publicitate în cele doua reviste îl reprezintă producătorii şi furnizorii de produse şi servicii din industrie) dar şi B2C, prin intermediul noului parteneriat cu Kooperativa.ro (servicii de promovare în Social Media), parteneriat din care fac parte toate cele trei publicaţii online.

Noile site-uri sunt încă într-o fază beta de dezvoltare, de aceea orice feed-back este binevenit.

Din punct de vedere Social Media, noile proiecte se pot urmări prin:

ElectroRetail.ro – Facebook, Twitter, LinkedIn

BricoRetail.ro – Facebook, Twitter, LinkedIn

Pentru cei care doresc să se aboneze la newsletterul zilnic, o pot face la: ElectroRetail Newsletter şi BricoRetail Newsletter.

Să ne citiţi cu plăcere!

Redacţia retail-FMCG.ro

2performant.com

Un comentariu la „ElectroRetail.ro și BricoRetail.ro – două noi proiecte online de nișă”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 24 - 28 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *