European Digital Commerce – 12 mai 2021: Toate schimbările din eCommerce din ultimul an

Pe 12 mai 2021, specialiști din eCommerce-ul și retailul local și internațional se întâlnesc pe scena virtuală a evenimentului European Digital Commerce, powered by VTEX și găzduit de platforma IC Events, pentru un maraton de paneluri și prezentări menite să contureze imaginea industriei, dar și mutările necesare unui antreprenor sau manager care își propune să profite la maxim de oportunitățile din piață.

European Digital Commerce

Concepte precum omnichannel, multichannel, marketplace, mobile shopping, social shopping sunt noile puncte de interes pe harta retailului românesc, toate urmând a fi dezbătute și radiografiate pe 12 mai, la European Digital Commerce, eveniment organizat de VTEX, ajuns la a doua ediție anul acesta.

Tot în cadrul evenimentului vor fi prezentate concluziile unui prim studiu B2B din eCommerce, realizat de iSense Solutions și VTEX România. Participanții vor afla cât ar investi retailerii din România în platformele online, cum au fost afectate de pandemie, dar și cât alocă magazinele pentru mentenanță.

Provocări, soluții și inovații digitale vor fi discutate în cadrul European Digital Commerce

Mai multe informații despre provocări, soluții și inovații digitale de la speakeri precum Luiza Novac, Managing Director – Country Leader Romania & Bulgaria, Whirlpool Corporation, Cristi Movilă – Growth Leader Eastern Europe VTEX, Albert Davidoglu – CEO Macromex, Michal Blak, CEO edrone, Monica Cadogan, CEO, Vivre, Marina Zara, Head of Marketing METRO Cash & Carry Romania vor fi discutate online, pe 12 mai, la European Digital Commerce, powered by VTEX.

Programul și speakerii evenimentului pot fi găsiți aici.

Odată înregistrat, participanții vor avea acces la toate resursele comunității europene de comerț digital, vor găsi arhiva evenimentului după încheierea acestuia, orice prezentare sau studiu de caz și vor avea acces la Networking Area pentru schimb de cărți de vizită, sesiuni private de discuții, precum și camere de întâlniri video.

European Digital Commerce este powered by VTEX, soluția complet integrată de comerț, marketplace și Order Management System (OMS), organizat împreună cu Wall-Street.ro, Platinum Partner Amazon Web Services, Gold Partner edrone.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *