European Digital Commerce – înregistrare gratuită la evenimentul care va prezenta cele mai noi tendințe din comerțul online

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, organizat de publicatia de business wall-street.ro pe data de 9 decembrie 2020, care aduce laolaltă principalii jucători din retail cu jucătorii de eCommerce. Înregistrare gratuită AICI. Publicația retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

European Digital Commerce

Discuții aprinse despre provocările omnichannel-ului “în era COVID-19”, cum să te adaptezi noilor realități și, mai mult, cum să îți crești și dezvolți afacerea în această perioadă provocatoare vor fi doar câteva dintre subiectele atinse în această ediție a EDC.

Discuțiile vor fi axate pe sfaturi practice, date concrete și informații relevante, aplicabile. Zona de chat va permite participanților care se vor înscrie gratuit AICI să pună întrebări speakerilor, iar zonele de Learning & Downloads vor permite accesul la resurse valoroase puse la dispoziție de VTEX și speakerii de top.

Primii speakeri confirmați sunt Daniel Mischie, CEO City Grill, Sergiu Chircă, CEO Elefant.ro, Cristian Găvan, Owner MAM Bricolaj, Mircea Stan, Co-Founder & CEO Postis  și Cristi Movilă, Growth Leader – Eastern Europe VTEX.

European Digital Commerce: paneluri și prezentări croite pentru a aduce ultimele trenduri din industrie

Programul evenimentului European Digital Commerce a fost gândit în așa fel încât să aducă laolaltă specialiști din toate ramurile ce contribuie la dezvoltarea industriei, specialiști care vor prezenta insight-uri atât pe baza operațiunilor din România, cât și pe cele desfășurate la nivel internațional.

Participanții care se înregistrează la European Digital Commerce vor avea posibilitatea să interacționeze cu speakerii, fie prin adresarea directă a întrebărilor pe chat sau prin schimbarea cărților de vizită.

De asemenea, Virtual IC Events, platforma ce găzduiește acest eveniment, dezvoltată de Internet Corp, oferă acces și la resurse utile tuturor actorilor din industrie în zonele de Learning și Downloads.

Panelurile de discuții și prezentările din cadrul evenimentului:

– Riding the E-Commerce Wave in 2020: The Data Behind the Facts
– Roundtable: E-Commerce Goes International
– Roundtable: The Omnichannel Experience
– Key Speech Cristi Movilă, VTEX – Black Friday worldwide. Facts and figures from Black Friday in 40 countries.

Mai multe informații despre eveniment găsiti pe site-ul European Digital Commerce, unde vă puteți înregistra gratuit în platforma virtuală cu access la zona expo sau zona de networking.

Publicația retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului European Digital Commerce.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *