European Digital Commerce – The Heroes of the Retail World, evenimentul dedicat zonei de eCommerce, va avea loc pe 29 septembrie 2021

European Digital Commerce, eveniment regional de anvergură, va reuni pe scenă câteva dintre cele mai mari nume din cele mai mari și în vogă companii. Persoanele interesate se pot înscrie gratuit pentru a îi asculta și interacționa cu Dan Ostahie, CEO și fondator ALTEX, Ion Sturza, fondator al fondului de investiții Fribourg Capital, Alex Bratu, CEO al JYSK sau Florin Filote, vicepreședinte eMAG. Înscrierea este gratuită.

european digital ecommerce

Ediția din 29 septembrie a European Digital Commerce, eveniment organizat de VTEX, platforma enterprise de comerț digital, are ca scop scoaterea în evidență a oamenilor din spatele business-urilor. Participanții vor afla, pe lângă date relevante despre piață, tendințe și provocări, secrete “din spatele cortinelor” unora dintre cei mai relevanți oameni de business din retail-ul românesc, cum “își împart ziua” aceștia, cum comunică cu colegii, dar și cum fac față presiunii în momente de criză.

Persoanele interesate se pot înscrie GRATUIT și pot profita de toate funcționalitățile IC Events: ca participant vor putea vizita zonele de Networking și Expo, vor interacționa cu toți ceilalți participanți și vor putea schimba cărți de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail.

Practic, va fi o mare oportunitate de a începe noi colaborări, de a găsi parteneri de afaceri și sinergii – totul în doar câteva clicuri.

Odată înregistrat, va avea acces la toate resursele comunității europene de comerț digital, va găsi arhiva evenimentului după încheierea acestuia, multiple prezentări și studii de caz și  va avea acces la Networking Area până la finalul zilei de 29 septembrie.

Provocările antreprenorilor

Participanții vor afla provocările de care s-au lovit și le-au depășit antreprenori precum Adrian Cocan, Lăptăria cu Caimac, Laura Sardescu, NeaKaisa, dar și Daniel Crăciun, Lensa și Mihai Pătrașcu, evoMAG.

De asemenea, nu poate fi ratat un key speech plin de substanță al lui Cristi Movilă, de la VTEX, expert în comerț și persoană cu peste 14 ani de experiență în industrie, cu zeci de magazine la activ.

Fiind în prag de Black Friday 2021, cei mai mari jucători vor declara cum s-au pregătit pentru această ediție, ce așteptări au, dar și ce se mai poate face în ultimele săptămâni înainte de evenimentul anului în comerț.

Înscrie-te acum GRATUIT și participă la evenimentul toamnei în comerț, pe 29 septembrie.

Publicația retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *