Evenimentele „Serile AS – Focus: Networking” vor avea loc în perioada 6-9 noiembrie

Serile AS reprezintă o suită de evenimente marca Andy Szekely și sunt organizate în parteneriat cu echipa Business Days. Evenimentele se desfășoară în 4 orașe din țară, în perioada 6-9 noiembrie la Timișoara, Cluj-Napoca, București și Iași. Întregul eveniment se va concentra în jurului temei de business networking pentru antreprenori, coordonat de Andy Szekely, antreprenor, unul dintre cei mai buni traineri și public speakeri din România.

Structura evenimentului va fi aceeași în fiecare oraș. În prima parte a programului, Andy va intervieva un antreprenor, expert in networking, care va impărtăși cum procedează acesta pentru a avea succes în interacțiunea cu alți oameni de afaceri, cum a reușit să obțină rezultate bune în business datorită networking-ului, cum a reușit să devină influent în mediul în care activează și nu în ultimul rând cum a reușit să-și mărească rețeaua de clienți, să dezvolte parteneriate de succes pe termen lung utilizând la maximum abilitățile de business networking.

Laszlo Pacso, antreprenor și unul din invitații lui Andy Szekely, consideră că networkingul este un pilon de baza fără de care șansa succesului în afaceri este redus considerabil. “Cred ca este o abilitate pe care fiecare antreprenor ar trebui sa fie preocupat sa si-o dezvolte nu numai la nivel teoretic ci mai ales practic, participand ori de cate ori are ocazia la evenimente si manifestari care au si o componenta de networking.”

Evenimentul oferă oportunitatea participanților de a exersa și învăța o serie de trucuri și instrumente practice de la antreprenorii invitați, care pot fi aplicate în activitatea curentă și care pot crește eficiența în generarea oportunităților de business în urma unor intâlniri de business networking.
„Oamenii te ascultă pentru că le spui ce știu deja, dar te urmează pentru că le arăți ce nu știu încă” , declară Andy Szekely, coordonatorul acestui proiect.

Indiferent în ce industrie activează, profilul participantului la Serile As este următorul:
· antreprenori
· manageri executivi
· manageri de dezvoltare
· manageri de vânzări
· freelanceri
· și alte categorii interesate de dezvoltarea abilităților de networking

Printre invitații acestui eveniment se numără: Dan Pitic (Cluj-Napoca), Laszlo Pacso (Timisoara), Marius Stefan (Iasi) și Razvan Tudor (Bucuresti).

Pentru mai multe informații despre înscriere, program și speakeri, vă invităm să consultați pagina evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,938 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Evenimentele „Serile AS – Focus: Networking” vor avea loc în perioada 6-9 noiembrie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: