ZaharulOradea

Evenimentul anual al Patronatului Comercianților și Servisanților de Case de Marcat

Evenimentul anual al Patronatului Comercianților și Servisanților de Case de Marcat din România va avea loc anul acesta la Cheia, în județul Prahova, în perioada 10-13 octombrie.

magister-targ-case-marcat-solutii-gestiune-www.patronatcasedemarcat.roPeste 50 de companii din domeniu sunt așteptate să participe la Târgul de Case de Marcat și Soluții Informatice de Gestiune 2013, inclusiv Magister Software. Compania va fi reprezentată de către Dor Bujor Pădureanu, director general al companiei și vicepreședintele Patronatului, și respectiv Florin Paraschiv, director comercial Magister.

Întâlnirea va începe vineri, 11 octombrie, cu un workshop pe tema „Legislația Caselor de Marcat – necesități de adaptare la noile condiții“, avându-i ca invitați pe Doru Dudaș, Director al Direcției de Legislație și Reglementări Contabile din Ministerul Finanțelor Publice, și Andrei Gerea, liderul grupului parlamentar al PNL, deputat, membru în Comisia Economică a Parlamentului României.

Deschiderea oficială a Târgului de Case de Marcat și Soluții Informatice de Gestiune 2013 va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, când sunt programate conferințe și prezentări individuale la standuri. Pe lângă conferințe și expozitie, participanților li s-au pregătit seminarii profesionale pentru zilele de joi și sâmbătă. Evenimentul se încheie duminică, 13 octombrie.

În cadrul conferinței de sâmbătă, 12 octombrie, Magister va susține o prezentare pe tema „Perfecționare profesională prin programe de instruire continuă – Platforma eLearning Magister“. În aprilie 2013, Magister a lansat programul de certificare Magister prin platforma de eLearning, inițiativă unică în branșa furnizorilor de soluții pentru retail din România.

Ediția de anul acesta a Târgului are drept partener oficial compania Valmed Freemex, distribuitor de aparatură fiscală.

Ajuns la a VI-a ediție, Târgul de Case de Marcat și Soluții Informatice de Gestiune este o oportunitate excelentă de networking și specializare profesională pentru specialiștii din domeniul soluțiilor pentru retail, firmele participante prezentând ultimele noutăți și tendințe din domeniu

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Evenimentul anual al Patronatului Comercianților și Servisanților de Case de Marcat
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: