Evenimentul Business Days revine pentru a treia oară la Timișoara

În perioada 2-3 aprilie, se va desfăşura la Timişoara prima ediţie din anul 2014 a suitei de evenimente Business Days, cea mai amplă platformă din România dedicată susţinerii mediului antreprenorial. Business Days revine la Timişoara pentru a treia oară şi aduce, pe lângă formatul deja consacrat al evenimentelor din serie, speakeri internaţionali specializaţi în domenii de ultimă oră din lumea afacerilor, precum şi multe alte noutăţi. Timişoara Business Days va fi găzduit de Centrul de Evenimente Hotel Club Senator şi Expovest.

BDBusiness days Timişoara va conţine, printre altele: 4 conferinţe (în total 44 de prezentări inspiraţionale), 16 workshopuri, 4 mese rotunde, cu peste 48 de invitaţi de marcă din diverse domenii.

„Printre preocupările noastre constante rămâne dezvoltarea spiritului antreprenorial şi sprijinirea celor care vor să pornească pe drumul nu lipsit de provocări al întreprinzătorilor”, declară Laszlo Pacso, coordonatorul Business Days. “Credem în continuare că dezvoltarea relaţiei de colaborare între mediul academic şi mediul de business poate juca un rol esenţial în crearea unei culturi antreprenoriale sănătoase în ţara noastră şi poate ajuta tânăra generaţie pentru a-şi găsi mai uşor rostul în societate.

Vom continua să dezvoltăm parteneriate cu toate universităţile importante din ţară şi să ajutăm ca şi catalizator în crearea unor punţi funcţionale de comunicare şi interacţiune cu mediul de business. Platforma Business Days va juca un rol esenţial în acest demers. Vom continua să dezvoltăm relaţiile cu administraţiile locale, pentru a facilita discuţiile şi derularea unor proiecte cu mediul de business şi mai ales în generarea unor soluţii viabile pentru implementarea strategiilor de dezvoltare ale marilor aglomerări urbane. Credem că dezbaterile şi discuţiile din cadrul meselor rotunde Business Days contribuie în mod semnificativ la crearea primilor paşi pentru acest demers”, mai spune Laszlo Pacso.

În primele două săptămâni de campanie, respectiv până pe data de 16.03.2014, ora 24.00, este în vigoare oferta de tip early-bird, prin care oricine poate participa la eveniment cu o reducere din start de 15% la orice tip de acces. Studenţii beneficiază de 50% reducere pe baza carnetului de student, însă pentru ei există un număr limitat de locuri.

Printre speakerii invitaţi ai acestei ediţii se numără personalităţi din lumea afacerilor precum Radu Georgescu, Eberhard Jung, Giorgio Fabbri, Cristian Secoşan, Mru Patel, Dragoş Anastasiu, Felix Pătrăşcanu, Marius Ghenea, Sergiu Neguţ, Adrian Cioroianu, Felix Daniliuc, Ovidiu Chiorean, Voicu Oprean, Mihai Stănescu, Amalia Sterescu, Sorina Bradea, Florentin Banu, Gabriella Pacso, Ovidiu Toader, Andrei Roşca, Răzvan Ogârcin, Cornelia Bedros, Adrian Bădescu, Cristian Nacu, Diana Vitan Martinaş, Adrian Florea şi multi alţii.

Timişoara Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociaţia Dezvoltatorilor de Soluţii de Comunicare Online) şi Newfield Consulting. ADeSCO este o organizaţie non-profit al cărei scop este acela de a crea o cultură antreprenorială sănătoasă şi durabilă în România.

Revista retail-FMCG.ro este partener media permanent al suitei de evenimente Business Days.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Evenimentul Business Days revine pentru a treia oară la Timișoara
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: