Mascuta_Vesela_Nou

A început evenimentul maraton de business Zilele BIZ 2018

Profesioniștii mediului de business așteaptă de ceva timp Festivalul de business al României, Zilele Biz, un eveniment maraton de business de 5 zile. Evenimentul se apropie de sold out, asta pentru pentru că edițiile anterioare au reprezentat adevărate experiențe pentru participanți. 

Zilele BIZA 17-a ediție a evenimentului Zilele Biz evidențiază performanța în business și reuneşte leaderii şi profesioniştii care au devenit game-changeri în domeniul lor.

Conferința Zilele Biz se desfăşoară în perioada 12 – 16 Noiembrie în Bucureşti, la ARCUB. Revsta retail-FMCG.ro este partener media permanent al evenimentului Zilele Biz.

Participanţii vor avea ocazia să interacţioneze zilnic şi să discute oportunităţi de business cu profesionişti din peste 200 de companii de top.

Echipa Biz a pregătit participanţilor cinci zile de conferinţe, prezentări şi dezbateri pe cele mai dinamice domenii din economia românească: Antreprenoriat, Inovaţie, Management, Media & Marketing şi CSR.

Zilele Biz – Ziua de Antreprenoriat, 12 Noiembrie

Ziua Antreprenoriatului îţi aduce în faţă oamenii de business cu experiență, dar și tineri care au curaj să construiască businessuri de la zero. Keynote speaker-ul Iulian Stanciu, eMAG, va vorbi despre provocările antreprenoriatului, dar și despre cum îți păstrezi echilibrul când afacerea ta devine un business regional de peste 1 miliard de euro.

Dezbaterea Păstrezi sau vinzi? Cum poți duce afacerea la un nou nivel? îi pune față în față pe:

·         Felix Pătrășcanu, Fondator & Managing Partner, FAN Courier

·         Mirela Drăgoi, Cofondator, Pet Star Holding

·         Mihai Rotaru, Cofondator, Clever Taxi

·         Radu Savopol, Fondator, 5 To Go

·         Mariana Brădescu, Cofondator, Piatra Online

·         Ioan Cocan, Cofondator, Tremend.

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#luni

Zilele Biz – Ziua de Inovație, 13 Noiembrie

Ziua debutează cu un keynote speech susținut de Radu Tudor, MB Telecom, care aduce în prim-plan revoluționarul scanner pentru avioane, laureat la Salonul de Invenții de la Geneva și care începe să cucerească piețe din toată lumea.

Pregătește-te de Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an!

Urmatoarele sesiuni îi aduc în fața publicului pe Nicolae Zamfir, coordonatorul proiectului de construcție a celui mai puternic laser din lume la Măgurele și Adina Florea, decan al Facultății de Automatică și Calculatoare, care a creat o adevărată școală românească în domeniul inteligenței artificiale, vor fi intervievați de celebrul antreprenor și inventator Cornel Amariei despre ce înseamnă să fii în prima linie a inovației globale.

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#marti

Zilele Biz – Ziua de Management, 14 Noiembrie

În ziua dedicată managementului, vom avea un workshop de creativitate pentru manageri „Cum să ai idei – rețeta pentru creativitate” și lansarea primei ediții a „CEO Report”, un anuar cu cei mai puternici 100 de CEO din România.

Printre invitații zilei de 14 noiembrie se numără:

·         Andrei Roșu, sportiv de anduranță și speaker motivational

·         Horia Adrian, CEO, Holcim România

·         Adrian Nanulescu, Mentor, Ascendis

·         Carmina Dragomir, CEO, Metropolitan Life

·         Bogdan Badea, CEO, eJobs

·         Mariana Brădescu Constantinescu, Fondator, PIATRAONLINE

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#miercuri

Zilele Biz – Ziua de Media & Marketing, 15 Noiembrie

Ziua dedicată industriei de marcomm incepe cu o discuție despre Business vs Creativitate, susținută de Mihai Botărel, Co-Founder, Creative Director, RXM Creative

Pe parcursul zilei, va avea loc dezbaterea provocatoare: ”Veteranii față în față cu noua generație”. Noua generație de publicitari întâlnește pe aceeași scenă veteranii industriei și împreună vor dezbate după regulile competițiilor de dezbateri formale ARDOR. Dezbaterea va fi moderată de Radu Atanasiu, profesor la Maastricht School of Management România.

Printre invitații zilei de 15 noiembrie se numără:

·         Bogdan Naumovici, Managing Partner, 23 Communication Ideas

·         Costin Bogdan, Group Creative Director, McCann Worldgroup România

·         Alex Coteț, Regizor, Scenarist, Editor, Sector 7

·         Călin Clej, Director de marketing, Huawei CBG România

·         Dr. Bogdan Iliescu, Medic specialist neurochirurg, Spitalul Clinic de Urgențe “Prof Dr N Oblu

·         Răzvan Ionescu, publisher, Recorder.ro

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#joi

Zilele Biz – Ziua de CSR, 16 Noiembrie

Thomas Kolster, MR. Goodvertising, va fi din nou pe scena Zilelor Biz. Speaker inspirational, autor, avocat al sustenabilității! Așa poate fi descris Thomas Kolster, cel care a creat mișcarea „Goodvertising”. Cu peste 16 ani de experiență în publicitate și sustenabilitate, este o voce puternică pentru zeci de branduri globale. Huffington Post îl numește “Lider de inspirație”.

Vlad Voiculescu, un alt invitat de renume, va fi prezent alături de noi în cadrul zilei de CSR. Vom încerca să aflăm cum putem schimba România în bine.

Valeriu Nicolae, fost consilier pentru integrare socială și problemele rromilor în cabinetul Dacian Cioloș, este recunoscut pentru implicarea în programe naționale pentru drepturile copiilor, incluziune socială și politici privind sărăcia, va fi și el pe scena Festivalului de business.

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#vineri

Revsta retail-FMCG.ro este partener media permanent al evenimentului Zilele Biz.

Zilele Biz

Organizat de Revista Biz, evenimentul se află la cea de-a 17-a ediție și va avea loc în perioada 12-16 Noiembrie, la ARCUB Gabroveni, București.

De 17 ani, Zilele Biz este cel mai relevant eveniment business-to-business din România!

Audiența este specializată pe fiecare zi, reunind manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei.

Cu fiecare ediție, Zilele Biz se diferențiază de celelalte evenimente din piață prin invitați și conținut de calitate și invitați care înțeleg că o prezentare bună nu înseamnă un „profil de companie”.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » A început evenimentul maraton de business Zilele BIZ 2018

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: