Zilele Biz – mai sunt două zile pentru a beneficia de oferta 2+1

Conferința Zilele Biz, cel mai puternic eveniment de afaceri din România care va avea loc pe 20 – 24 noiembrie la ARCUB Gabroveni, va mai avea disponibilă oferta 2+1 doar până pe data de 10 noiembrie. Revista Retail-FMCG.ro este partener media permanent al evenimentului.

Astfel, la achiziționarea a două bilete pentru aceeași zi, veți primi încă o invitație pentru ziua dorită sau pentru o altă zi cu aceeași taxă de participare.

Evenimentul Zilele Biz evidențiază performanța în business și reuneşte leaderii şi profesioniştii care au impus ritmul şi tendinţele din domeniul afacerilor. Conferința se desfăşoară în perioada 20 – 24 Noiembrie în Bucureşti, la Arcub.

Participanţii vor avea ocazia să interacţioneze şi să discute oportunităţi de business cu profesionişti din peste 300 de companii de top, cunoscute la nivel global.

5 zile de conferinţe

Ca în fiecare an, echipa Biz a pregătit participanţilor cinci zile de conferinţe, prezentări şi dezbateri pe cele mai dinamice domenii din economia românească: Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR şi Media & Marketing.

Ziua Antreprenoriatului aduce în faţă oamenii de business care înfruntă cu succes provocările pieţei libere şi profesioniştii care au resursele necesare pentru a aduce companiile antreprenoriale la următorul nivel.

Exclusiv la Ziua Inovaţiei, participanţii vor putea participa la un workshop design thinking realizat după modelul dezvoltat de departamentul d.school, din cadrul Universităţii Stanford.

În Ziua de Management se va vorbi despre care este portretul liderului de astăzi, cum poţi ajunge CEO de la simplu angajat şi ce presupune o carieră internaţională, ce nu se învaţă la niciun MBA şi cum gândeşte un CEO.

Ziua de CSR se deschide cu o dezbatere provocatoare despre bani şi relaţia dintre ONG-uri şi companii, despre finanţare şi raportare.

În ultima zi, Ziua de Media & Marketing, programul cuprinde sesiuni de Brand Activism, dezbaterea Womens In Leadership, precum şi prezentări despre cum să facem publicitatea din nou interesantă, inovaţia constructivă şi schimbarea exponenţială a lumii prin ‘Oceanele Albastre’, dar şi despre cum uneori este timpul pentru „Think inside the box”.

Zilele Biz

De 16 ani, Zilele Biz este cel mai relevant eveniment business-to-business din România. Conferința maraton de cinci zile prezintă cinci domenii de business Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing. Audiența este specializată pe fiecare zi, reunind manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei. Cu fiecare ediție, Zilele Biz se diferențiază de celelalte evenimente din piață prin invitați și conținut de calitate și invitați care înțeleg că o prezentare bună nu înseamnă un „profil de companie”.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *