EXPO PLAST, singurul eveniment din Romania dedicat industriei maselor plastice, se va desfășura în perioada 18 – 21 septembrie

Ajuns la cea de a șasea ediție, evenimentul EXPO PLAST – expoziția internațională de produse, echipamente și tehnologii pentru industria de prelucrare a materialelor plastice – își așteaptă vizitatorii între 18 și 21 septembrie la REDAL EXPO în Sibiu.

EXPO PLAST

Peste 90 de brand-uri din 9 țări

Companii din Austria, Cehia, Grecia, Italia, Portugalia, România, Serbia, Turcia, Ungaria vin la Sibiu pentru a prezența cele mai recente materiale și tehnologii din industria prelucrării maselor plastice, cu aplicații directe în creșterea productivității, reducerea costului de producție și obținerea unui produs final compatibil pe piețele de desfacere.

16 echipamente în funcțiune

În premieră la un târg în România, EXPO PLAST aduce în acest an cele mai multe echipamente pe care vor fi făcute demonstrații LIVE timp de patru zile. 16 mașini și roboți își vor demonstra abilitățile tehnologice la SIBIU.

Mașini de injecție hibride și hidraulice, sisteme de roboți, soluții de administrare a producției prin implemetarea conceptului Industrie 4.0, sisteme de răcire, game pentru regenerarea materialelor plastice cu procent ridicat de imprimare, contaminare și umiditate, sisteme de prindere, echipamente pentru reciclare, matrițe și materii prime – sunt doar o mică parte din ceea ce vizitatorii pot vedea la cea de a șasea ediție EXPO PLAST.

Companii precum Engel Injecție, Plastic Technology Services, Hitaro Plastic Machines, Wittman Battenfeld, Almitech sau Top Plast vor putea fi întâlnite la EXPO PLAST SIBIU – lista completă a expozanților fiind disponibilă aici.

Conferințe

EXPO PLAST reconfirmă statutul de eveniment complex și aduce și la această ediție o serie de conferințe și seminarii susținute de specialiști din România și de peste hotare. Abordând teme precum: Tehnolgiile iQ, aplicații ale gazelor tehnice în industria maselor plastice sau noii tehnopolimeri – Conferințele EXPO PLAST își propun să se transforme într-o importantă resursă informațională pentru cei care activează în domeniu.

Lista completă a conferințelor și modalitatea de rezervare a locurilor în sala este aici.

Discount-uri exclusive

Și la această ediție expozanții participanți acordă discount-uri exclusive doar pe durata evenimentului, acestea plecând de la 10%.

Lista în continuă actualizare este disponibilă aici.

EXPO PLAST pe scurt:

REDAL EXPO SIBIU, Str. Johann Sebastian Bach 4, Sibiu

*  18 – 20 septembrie 2018, zilnic între orele 9.00 – 17.00

*  21 septembrie 2018, între orele 9.00 – 16:00

Accesul se face pe baza invitației online sau prin completarea formularului disponibil la intrare.  Revista retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *