Pack Expo, expoziția dedicată industriei de ambalaje și soluțiilor de ambalare, va avea loc în perioada 27-30 septembrie

În perioada 27-30 septembrie, în Pavilionul Central Romexpo va avea loc Pack Expo, expoziția anului din Europa de Sud Est pentru industria de ambalaje și soluții de ambalare.

Pack ExpoCu un concept unic și participanți cu deosebită notorietate, Pack Expo reunește tehnologii de ultimă oră, materii prime și consumabile pentru industria de ambalaje, soluții de ambalare și etichetare, dar și un număr mare de producători renumiți de etichete și ambalaje.

Autorități naționale și internaționale, lideri ai asociațiilor de profil și ai producătorilor din industria alimentară, ne vor onora, de asemenea, cu prezența la Conferința „Reducem risipa alimentară. Prețuim hrana!” din cadrul Pack Expo.  Evenimentul va pune în dezbatere soluții la probleme de actualitate precum taxa pe ambalaje și risipa alimentară și va avea loc pe data de 27 Septembrie 2016 în Sala Cupola din Pavilionul Central Romexpo.

Tabloul complet Pack Expo

  • Prezență internațională: 25 de expozanți din 10 țări: Austria, Bulgaria, Franța, Italia, Polonia, Republica Cehă, Republica Moldova, Turcia, Ungaria, Ucraina;
  • Spectacol tehnologic live: peste 100 de echipamente în funcțiune (echipamente pentru producția de ambalaje și etichete, soluții complete de ambalare și etichetare);
  • Ambalaje și etichete inovative: 65 de producători de ambalaje și etichete din România și din străinătate vor prezenta inovații și soluții pentru ambalaje din carton, plastic, sticlă, metal și lemn.
  • 100 mp în Pavilionul Central Romexpo
  • 150 de companii expozante
  • 8 ore de dezbateri pe teme de actualitate: Conferința Reducem risipa alimentară. Prețuim hrana!
  • Speakeri de top: miniștri, președinți de asociații, liderei din industria alimentară, rețele comerciale, distribuitori de echipamente, producători de ambalaje și etichete;
  • Primul concurs de etichete și ambalaje din România: Romanian Packaging Awards;
  • Înregistrare personalizată a vizitatorilor: Vizitatorii vor beneficia de acces gratuit pe baza ecusonului de vizitator, folosind sistemul de preînregistrare de pe site-ul expoziției sau în cadrul târgului.

Lista de expozanți poate fi accesată aici, iar înregistrarea se poate face online aici

Revista Retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului Pack Expo.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *