Revista Biz a premiat campionii sustenabilității, în cadrul Galei Biz Sustainability Awards 2022 

Revista Biz a premiat, miercuri, 13 mai 2022, în cadrul Galei Biz Sustainability Awards 2022, campionii sustenabilității, 11 dintre cele mai respectate și active personalități, companii și ONG-uri care înțeleg cu adevărat ce înseamnă să fii responsabil și să investești în comunitățile din care faci parte.

Biz Sustainability Awards

Brandurile și companiile sustenabile formează o comunitate de lideri inspirați care stimulează inovația în mediile de business din care fac parte, pentru a oferi noi valori și perspective. Astăzi, a face lucruri punctuale în domeniul sustenabilității nu mai este suficient. La nivel strategic, planul trebuie facut pe termen lung, iar asta înseamnă să asculți cu adevărat problemele societății și să folosești poziția de lider ca avantaj, pentru a aduce, în mod real, o schimbare.

Gala Biz Sustainability Awards 2022 a reunit top manageri din companii, oameni de cultură și reprezentanți ai ONG-urilor. Evenimentul a fost precedat de o conferință care a prezentat trendurile sustenabilității în 2022, atât în zona de business, cât și în viața fiecăruia dintre noi.

“Biz Sustainability Awards a fost un eveniment necesar în 2022, anul care a marcat concomitent două situații globale care au avut nevoie de implicarea societății civile și suportul companiilor și ONG-urilor. Eforturile tuturor au produs schimbări reale în societate, devenind adevărate modele de best practice.”, spune Marta Ușurelu, Owner Biz.

Laureații Galei Biz Sustainability Awards 2022 au fost:

CATEGORIA MEDIU

·       PepsiCo ROMÂNIA – Pentru introducerea ambalajelor din plastic 100% reciclat la toată gama Pepsi și Mirinda

CATEGORIA SOCIAL

·       ASOCIAȚIA ALUZIVA – Pentru eforturile extraordinare de a ajuta refugiații din Ucraina

EXCELENȚĂ ÎN SUSTENABILITATE

PENNY – Pentru clădirea industrială cu cel mai mare punctaj BREEAM, centrul logistic PENNY de la Filiași

CATEGORIA EDUCAȚIE

UniCredit Bank – Pentru programul Social Impact Banking, care identifică, finanțează și promovează oameni și businessuri cu impact pozitiv în comunitate

CATEGORIA INOVAȚIE ÎN DIGITAL

CODE FOR ROMANIA – Pentru soluția CINE CE FACE

CATEGORIA ECOLOGIE

CARREFOUR ROMÂNIA – Pentru programul „Creștem Romania Bio”

EXCELENȚĂ ÎN SUSTENABILITATE

ENEL GREEN POWER – Pentru soluțiile circulare de reducere a emisiilor de carbon

CATEGORIA MEDIU

URSUS BREWERIES – Pentru achiziția a 100% energie electrică din surse regenerabile pentru toate fabricile companiei

CATEGORIA MEDIU

·       VEOLIA ROMÂNIA – Pentru Campania „Veolia – campion al transformării ecologice”

CATEGORIA MEDIU

Nespresso – Pentru implementarea la nivel local a programului de reciclare a capsulelor de cafea

CATEGORIA EDUCAȚIE

·       ESSILOR ROMÂNIA – Pentru proiectul „Privește în viitor”, dezvoltat împreună Vision for Life Paris și Salvați Copiii România

Lista laureaților ediției și înregistrarea evenimentului se regăsește pe site-ul: www.revistabiz.ro și www.SustainabilityAwards.ro.

Designul trofeului Biz Sustainability Awards a fost creat de artistul plastic Ovidiu Toader.

Partenerii evenimentului au fost:

Proud Partner: PENNY

Partner: British American Tobacco

Official Coffee Partner: Nespresso

Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *