GastroPan, cel mai mare târg de panificație și alimentație organizat în România

În perioada 11 – 14 aprilie 2013, la Exporom, se desfăşoară cel mai mare târg de panificație și alimentație organizat în România, GastroPan. La eveniment sunt așteptați peste 20.000 de vizitatori care vor asista la desemnarea pâinii, tortului și înghețatei anului. Cea de-a cincea ediție a expoziției se desfășoară pe o suprafață de peste 10.000 mp, în orașul Pantelimon – Ilfov (B-dul Biruinței nr. 98).

Unul dintre expozanţi, Marathon Distribution Group, își prezintă oferta de ingrediente, materii prime, concepte și inovații în materie de brutărie, patiserie, cofetărie și HoReCa.

Participanții la târg vor putea descoperi, pe lângă demonstrațiile live organizate de Marathon Distribution Group, și o hartă a dezvoltării punctelor de depozitare ale companiei. Înființată în anul 1991, compania Marathon Distribution Group a crescut constant, mărindu-și capacitatea de distribuție și gradul de acoperire, prin deschiderea de noi puncte de depozitare în Bacău, Constanța și Brașov.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,954 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Targuri si expozitii » GastroPan, cel mai mare târg de panificație și alimentație organizat în România
Explorează subiecte similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: