Soluții de business pentru retail, la evenimentul online GoTech World 2020. 10 bilete Standard+ gratuite

GoTech World 2020: The New Reality, casa economiei digitale și cel mai amplu eveniment de business din Europa Centrală și de Est, are loc în format online pe 11 și 12 noiembrie 2020. În cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai noi și eficiente soluții tech pentru industria de retail și e-Commerce. Toate aceste inovații digitale pot fi descoperite de participanți în Expo Area. GoTech World și publicația noastră retail-FMCG.ro oferă 10 bilete Standard+ gratuite. Biletul oferă accesul în Expo Area, acces la tot conținutul speakerilor locali și Main Stage, de asemenea tot conținutul va putea fi accesat oricând după eveniment.

GoTech World

Context

Este un lucru cunoscut faptul că industria de retail a avut parte de multe provocări de la începutul anului 2020, în contextul pandemiei. Însă principalii jucători ai industriei s-au adaptat rapid și au adoptat trenduri și inovații digitale tocmai pentru a fluidiza procesul de cumpărare.

Mai multe soluții dedicate industriei de retail și e-Commerce din România pot fi descoperite la cea de-a IX-a ediție a evenimentului GoTech World, printre furnizorii acestora numărându-se: certSIGN, Postis, Konica Minolta România, eSolutions și RBC.

#gomobile

#gomobile este răspunsul certSIGN și Samsung la nevoile clienților din zona de retail de a obține soluții personalizate, preinstalate pe terminalele mobile ale angajaților, configurate în funcție de elementele specifice domeniului de retail/merchandising. Soluția #gomobile pentru zona de merchandising presupune posibilitatea comunicării între persoanele implicate în procesele specifice de lucru, putând accesa în același timp un catalog electronic de produse.

Soluție pentru logistică și transport

Postis e primul start-up LogTech din România, înființat în 2016 pentru a crea o revoluție în sectoarele de logistică și transport și pentru a le transforma cu ajutorul tehnologiilor IT – platforme digitale deschise, algoritmi de machine-learning, instrumente analitice și automatizare.

Platforma Postis oferă retailerilor, companiilor de e-commerce și furnizorilor de servicii de logistică soluțiile de care aveau nevoie pentru a face față transformărilor rapide din piață: reducerea costurilor cu distribuția și livrarea; transparență și control al fluxurilor integrate de distribuție și livrare; o mare varietate de opțiuni de livrare; creșterea performanței și calității activităților de livrare; transformarea proceselor de supply-chain în instrumente pentru experiențe de client diferențiatoare.

Sisteme de supraveghere video

Konica Minolta România marchează un pas important pe piața sistemelor de supraveghere video locală, prin cea mai nouă soluție de analiză video MOBOTIX M73 – mai mult decât o cameră de supraveghere convențională, o singură soluție cu posibilități multiple de personalizare.

Un sistem bazat pe AI

În 2020, eSolutions a lansat platforma alteus.ai, care oferă o suită de produse pentru retail și e-commerce, bazate pe algoritmi de machine learning și inteligență artificială, care rezolvă provocări  importante ale industriei, cum ar fi: automatizarea procesului de stabilire a prețurilor, predicții de vânzări, recomandări de produse, analiza concurenței sau monitorizarea canalelor de vânzare.

Reciclare

RVM-Reverse Vending Machine este soluția ideală de reciclare pentru clienți în cadrul magazinuIui, concepută pentru protejarea mediului. RBC oferă un echipament  ce poate fi folosit pentru preluarea de PET.uri, ambalaje de sticle și doze de aluminiu, și care împreună cu soluția software dezvoltată de către echipa RBC să permită automatizarea procesului de gestionare a ambalajelor reutilizabile/reciclabile.

Prin intermediul eLOY- Our focus is your customer! clienții pot să înroleze un card nou, să schimbe un card pierdut sau furat și să actualizeze datele personale asociate unui card de loialitate

Mai multe informații despre soluțiile tech prezente la GoTech World, pe 11 și 12 noiembrie si despre speakeri, program și înregistrare pot fi găsite accesând site-ul dedicat al evenimentului.

10 invitații  gratuite la GoTech World

GoTech World, în parteneriat cu publicația retail-FMCG.ro oferă primelor 10 persoane care completează formularul acesta câte un bilet Standard+. Data maximă până se poate completa formularul este 27 octombrie 2020, iar câștigătorii vor fi anunțati, via e-mail, până la data de 30 octombrie 2020.

Biletul Standard+ oferă accesul în Expo Area, acces la tot conținutul speakerilor locali și Main Stage, de asemenea tot conținutul va putea fi accesat oricând după eveniment.

GoTech World

GoTech World (denumit anterior Internet & Mobile World), cea mai amplă expo-conferință B2B din Europa Centrală și de Est, se adaptează și trece, în acest an, 100% în online. Astfel, cea de-a IX-a ediție a GoTech World, un eveniment organizat de compania UNIVERSUM, va avea loc în format online pe 11 și 12 noiembrie 2020. Publicația retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

Participanții GoTech World pot interacționa în timp real cu companiile prezente prin intermediul unui chat care facilitează comunicarea dintre reprezentanții companiilor și profesioniștii aflați la eveniment. De asemenea, proiectele pot fi descărcate și analizate de cei interesați chiar în timpul evenimentului, aceasta este o caracteristică dezvoltată de organizatori tocmai pentru a facilita crearea de noi parteneriate și pentru a ajuta mediul de afaceri românesc să se dezvolte.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *