Mascuta_Vesela_Nou

Grupul Carrefour deschide mâine cel de-al 35-lea supermarket din tara la Cluj-Napoca

Maine, 24 martie 2011, Carrefour deschide cel de-al 35-lea supermarket din tara, in Cluj, Str Ploiesti nr. 6 -8, in Piata Mihai Viteazu, Cladirea Parking Leul.

Carrefour Market Cluj Leul se va deschide la ora 8:00!

Carrefour doreste sa fie mai aproape de clientii sai, in inima cartierelor, astfel incat continua expansiunea in Cluj, deschizand cel de-al treilea supermarket, dupa primele doua, deschise anul trecut (Carrefour Market Manastur si Marasti, in centrul comercial Winmarkt si respectiv Piata Marasti). Carrefour Romania mai opereaza in judetul Cluj, un hipermarket Carrefour, din 2007 si un supermarket Carrefour Market, la Dej, din 2008.

Noul Carrefour Market din Cluj-Napoca situat in Piata Mihai Viteazu, Cladirea Parking Leul, isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de aproximativ 700 m.p urmand aceeasi strategie de “preturi mici, zilnic”. Programul noului magazin va fi: Luni – Sambata : 8:00-22:00, Duminica: 8:00-18:00.

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hipermarket (iar la o calitate similara costa cu minim 20% mai putin, in raport cu marcile nationale).

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Grupul Carrefour deschide mâine cel de-al 35-lea supermarket din tara la Cluj-Napoca

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: