Hypermarketul Cora Drobeta Turnu-Severin va fi deschis in martie 2011

Compania Romania Hypermarche, prezenta pe piata noastra prin reteaua Cora, a anuntat azi data deschiderii hypermarketului din Drobeta Turnu Severin: martie 2011. Va fi a 6-a locatie din reteaua sa, proiectul urmand sa fie dezvoltat de IBT ROM Construct SRL.

Cora Romania vizeaza deschiderea in 2011 a celui de-al treilea hipermarket in provincie. Compania noastra are o strategie extrem de selectiva in ceea ce priveste proiectele in care deschide magazine. Noua unitate continua cu succes trendul extinderii in puncte strategice din provincie”, declara in primavara Philippe Lejeune, Presedinte Romania Hypermarche.

A treia locatie Cora deschisa in provincie, dupa cea de la Constanţa, care sunt in plin proces de constructie, hypermarketul Cora Drobeta Turnu-Severin se va intinde pe o suprafaţă de 8.000 mp, cu o galerie comerciala de aproximativ 4.000 mp; valoarea totala a investitiei programate este estimata la 22 de milioane de euro.

Inaugurarea hypermarketului isi propune sa satisfaca nevoile de proximitate si accesibilitate ale locuitorilor din municipiul Drobeta Turnu Severin. Magazinul va comercializa produse din sectoarele alimentar si nealimentar, produse care sunt, potrivit companiei, in proporţie de 97% de la furnizori locali.

Cora Romania, parte a Grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail. Grupul francez este prezent pe piata din Romania prin intermediul a 4 hipermarket-uri: Cora Pantelimon, Cora Lujerului, Cora Sun Plaza in Bucuresti si Cora Cluj-Napoca in tara.

Filosofia Cora este concentrata in jurul pretului si a diversitaţti ofertei comerciale, confortului la cumparare, serviciilor si mai ales atentiei oferite clientilor.

2performant.com

14 comentarii la „Hypermarketul Cora Drobeta Turnu-Severin va fi deschis in martie 2011”

    1. Alina noi nu suntem de la Cora. Asta e un site de stiri. Mai sus am pus o adresa de e-mail si un telefon de la Cora. Vorbeste, te rog, cu ei.

    1. Ani, am scris mai sus, in comentarii cum poti proceda. Noi nu suntem de la Cora, dar pentru informatii am scris o adresa de e-mail si un telefon de la Cora.

  1. nu mai cred k este o firma serioasa pt k au facut deja unele angajari au chemat persoane care habar nu au cu munca pe care o so depuna ,persoanela cu experienta nici nu le-au chemat la interviu,concluzia este k mai bine sa fii casnic pt k ai mai multe sanse.

  2. NU MAI CRED NICI EU CA ESTE O FIRMA SERIOASA,ESTE LA FEL CA SI CELELALTE FIRME PILE DE LA ADAM PANA LA EVA. SPUNEAU CA NU VOR SA ANGAJEZE PERSOANE PESTE 35 ANI DAR UITATI CA NU ESTE ASA DACA AI PILE TE ANGAJEAZA SI LA 50 ANI .IMI PARE FOARTE RAU CA TRAIESC IN ACEASTA TARA!

  3. nu sa tinut cont decit de pile la angajari.asta este politica in mehedinti,comunista,adica partidul de la guvernare are intiietate la oamenii lor.succes

  4. Catalin Marinescu

    Oameni buni , nu va mai stresati pentru ca la Cora sunt salarii de 530 de lei pe luna + bonuri de 180 de plei ..e praf Cora , nu va umiliti pentru ca n-are rost ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *