Hypermarketul Real susține Concursul Național Școlar de Educație Rutieră

După 21 de etape regionale, desfăşurate în ultimele trei luni, Concursul Naţional Şcolar de Educaţie Rutieră „Cupa DHS” îi va reuni în Marea Finală pe cei mai merituoşi participanţi, câştigătorii concursurilor preliminarii.

Astfel, vineri după-amiază, cei 126 de elevi de gimnaziu şi liceu de la 42 de şcoli şi licee din întreaga ţară îşi vor demonstra cunoştinţele teoretice despre regulile de circulaţie, istoria bicicletei şi modelele de biciclete produse de către compania organizatoare, DHS. Sâmbătă, începând cu ora 10:30, ei vor lua startul la probele practice de poligon şi îndemânare pe bicicletă.

În plus, cei mai mici dintre participanţi şi spectatori vor participa la un concurs cu tombolă, unde vor câştiga mingi, tricouri, brelocuri, pixuri şi multe alte cadouri-surpriză, oferite de DHS şi real,- Hypermarket. Premiile însumează o valoare totală de 17.000 de lei.

E o mare bucurie pentru noi să participăm ca parteneri la acest proiect de educaţie publică şi sănătate prin mişcare. Educaţia fizică şi sportul reprezintă un factor crucial de creştere a calităţii vieţii şi a sănătăţii tuturor, mai ales că lipsa de mişcare a dus în ultimii ani, în toată Europa, la mărirea incidenţei bolilor cardiovasculare şi a altor afecţiuni cauzate de sedentarism. Totodată, un punct strategic major al hipermarketurilor real,- este sprijinul acordat producătorilor români care, prin activitatea lor, îşi aduc contribuţia la dezvoltarea comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea. Cupa DHS a fost prilejul perfect de a ne atinge ambele ţinte şi sperăm să continuăm parteneriatul şi în anii următori.” a declarat Adriana Piţa Division Manager Comunicare Corporatistă  real,- HypermarketRomania.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Hypermarketul Real susține Concursul Național Școlar de Educație Rutieră

Spune-ți părerea

  1. Luminita Andru 23 iulie 2012, 18:33

    felicitari!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: