IFE 2015, târgul de produse alimentare și băuturi, va avea loc la Londra, în perioada 22 – 25 martie

Cel mai mare târg de produse alimentare și băuturi din Marea Britanie – IFE (The International Food & Drink Event) – se va desfăşura în acest an în perioada 22-25 martie, la Centru de Expoziții și Convenții Internaționale ExCeL din Londra.

IFEParticipanţii la IFE sunt din retail (19%), distribuţie si depozite (25%), sectorul Foodservice (32%) şi Producţie (24%).

Editia din acest an a evenimentului IFE este formată din nouă secțiuni: Specialităţi şi produse alimentare locale din Marea Britanie și Irlanda, Brânză și lactate, Carne si fructe de mare, Panificatie si cofetarie, Ingrediente, Sănătate & bunăstare, Băuturi și Produse alimentare.

Cu peste 1.200 de companii expozante, din Marea Britanie și din străinătate, IFE 2015 este cel mai mare eveniment comercial pentru industria alimentară și a băuturilor din Marea Britanie şi unul dintre cele mai importante din Europa.

În cadrul IFE 2015 este disponibil şi programul Meet the Buyer, prin internediul căruia, producători europeni pot avea întâlniri unu-la-unu cu buyeri ai reţelelor de magazine din Marea Britanie.

Lista completă cu expozanţii înregistraţi până acum la evenimentul IFE 2015.

În acest moment este disponibil un discount de 25 de lire pentru înregistrarea la eveniment.

Adresa Centrului de Expoziţii ExCeL: Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway, London E16 1XL, UK.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Targuri si expozitii » IFE 2015, târgul de produse alimentare și băuturi, va avea loc la Londra, în perioada 22 – 25 martie

Spune-ți părerea

  1. […] IFE 2015, târgul de produse alimentare și băuturi, va avea loc la Londra, în perioada 22 –… […]

    Răspunde
  2. […] are pavilion naţional la Târgul Internaţional Food & Drink Event (IFE 2015) în care expun 19 companii româneşti din domeniul agroalimentar, conform Ministerului […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: