În perioada 9-11 noiembrie a avut loc Întâlnirea Partenerilor Magister, ediția 2012

In week-end-ul 9-11 noiembrie, reprezentantii a peste 40 de companii partenere Magister s-au reunit in cadrul Intalnirii Anuale a Partenerilor.

Evenimentul – deja consacrat in bransa furnizorilor de solutii pentru retail – a adus laolalta firme din intreaga tara: Parteneri Certificati Magister, Dealeri Autorizati SmartCash, parteneri strategici, integratori etc.

In cele trei zile dedicate evenimentului, invitatii au avut prilejul sa afle noutatile Magister, sa isi evalueze activitatea de peste an si sa socializeze, scopul principal al Intalnirii Partenerilor Magister fiind acela de a consolida reteaua nationala de parteneri.

Partenerii Magister prezenti au putut testa echipamentele incluse recent in portofoliu, precum o gama de cantare marca Dibal, noile statii de lucru, servere si multe altele, in sala de conferinte fiind prezentate numeroase tipuri de aparatura pentru retail. Printre invitati s-au aflat si reprezentanti ai colaboratorilor Magister, atat integratori, cat si distribuitori de echipamente.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,050 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » În perioada 9-11 noiembrie a avut loc Întâlnirea Partenerilor Magister, ediția 2012

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: