Încă două noi magazine deschise de Profi

Reţeaua de supermarketuri Profi a deschis azi un nou magazin în Ineu, Judeţul Arad, iar mâine inca un magazin îşi va deschide porţile în Bucureşti, reţeaua ajungând, astfel, să numere 88 de unităţi în 58 de localităţi de pe tot cuprinsul României.

Situat pe Bd.Republicii, în centrul oraşului Ineu, noul magazin are o suprafaţă totală de 624 mp, suprafaţa de vânzare acoperind 300 mp şi va funcţiona de luni până sâmbătă în intervalul 7.00-22.00, iar duminică între 8.00 si 20.00.

Noul magazin din Bucureşti este situat pe bulevardul Pantelimon, nr. 114, în locul fostului magazin Prodas, avînd o suprafaţă totala de 822mp, cu o suprafaţă comercială de 600mp. Este al 15-lea magazin Profi din Bucureşti.

„Retailul modern contribuie la confortul cumpărătorilor prin condiţii deosebit de civilizate şi produse de foarte bună calitate, iar echipa PROFI reuşeşte să menţină cele mai mici preţuri la un mare număr de astfel de produse,” a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food. „Avem convingerea că numeroşi locuitori din Ineu vor aprecia aceste avantaje şi că, la rândul lor, bucureştenii vor şti să se bucure de creşterea reţelei noastre din capitală, care de acum numara 15 magazine.”

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *