Începând de mâine, 28 ianuarie, la Auchan se desfășoară a 3-a ediție a Târgului de cafea și ceai

O gamă bogată de cafea, dar și de ceai din țări recunoscute pentru producția acestor produse, completată de un sortiment variat de băuturi calde și băuturi alcoolice din țări cu tradiție, vor fi pentru două săptămâni în fiecare magazin Auchan.

auchan1

Peste 300 de sortimente din toată lumea vor fi disponibile pe aleea centrală din fiecare hipermarket Auchan.

Special în această ediție:

Peste 200 de produse  de cafea, cu origini din țări renumite precum Brazilia , Peru, Mexic, Guatemala, Columbia, Vietnam, Turcia, și altele. Vor fi prezente sortimente de cafea macinată, boabe și solubilă, cafea cu arome (ciocolată, vanilie, caramel, irish cream), cafea decofeinizată, espresso, capsule de cafea, dar și ciocolată caldă și cappuccino. Gama de cafea este completată și de o sortimentație de produse vrac pentru cei care doresc să achiziționeze cantități mai mici sau mai mari.

Ceai pentru toate gusturile, peste 100 de produse. Ceai de plante, ceai verde, ceai negru, ceai de fructe, ceai instant, ceaiuri funcționale. Gama de ceaiuri este completată și de o sortimentație de produse vrac pentru cei care doresc să achiziționeze cantități mai mici sau mai mari.

Produsele complementare ce oferă o savoare deosebită cafelei sau ceaiurilor: miere tei, salcâm, polifloră, zahăr brun nerafinat, biscuiți, gauffre. Nu vor lipsi nici recipientele în care pot fi servite cafeaua și ceaiul dar și produse care pregătesc aceste băuturi speciale: espressor, cafetieră, râșniță, fierbător, ceainic, infuzor, ibric, căni normale și termice, seturi ceai, cutii pentru păstrarea ceaiurilor și cafelei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *