Indagra Food 2018, Târgul internațional pentru industria alimentară, va avea o suprafață aproape dublă față de anul trecut

Indagra Food, Târgul internațional pentru industria alimentară, va avea loc în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018, la Romexpo, în noul pavilion B1, pe o suprafață totală de 11.904 mp.

Indagra Food

Organizat in parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, cea de-a IX- a ediție a evenimentului Indagra Food se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui.

Câteva ingrediente ale evenimentului Indagra Food 2018:

<> 2 săli de conferință dotate la standarde internaționale;
<> Modernitatea, flexibilitatea și conceptul unic al noilor spații vor crea cadrul necesar unei mai bune relaționări între firmele expozante, asociațiile de profil și mass-media;
<> Aproximativ 11.904 mp – spațiu de expunere la interior – o suprafață aproape dublă față de cea de anul trecut
<> Campanie de promovare online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio;
<> Posibilitatea de a organiza propriul eveniment in parteneriat cu Romexpo;
<> Se vor organiza conferinte, simpozioane si workshop-uri pentru specialisti.

Înregistrare

Va puteți înscrie la INDAGRA FOOD completând formularele de participare disponibile pe site-ul evenimentului, www.indagra-food.ro.

În aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD 2018, vor avea loc alte 2 evenimente cu tematici complementare: INDAGRA cea mai importantă manifestare internațională cu profil agricol, organizată anual în România și EXPO DRINK – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non-alcoolice.

Ediția de anul trecut a evenimentului Indagra Food a reunit peste 828 de companii participante din 28 de țări, pe o suprafață de peste 64.000 metri pătrați și a beneficiat de 61.500 de vizitatori, atât specialiști, cât și public larg.

Indagra Food

Cea de a IX ediție INDAGRA FOOD este cotată pe piața din România ca fiind una dintre cele mai reprezentative manifestări din industria alimentară și reprezintă platforma perfectă pentru lansarea și vânzarea de produse, prezentarea inovațiilor din domeniu, stabilirea de noi relații de afaceri și încheierea de contracte.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *