INGREDIENTS SHOW – o conferință unică pentru industria alimentară românească (6 – 7 septembrie)

INGREDIENTS SHOW, singurul eveniment B2B dedicat ingredientelor și adresat specialiștilor din industria alimentară românească, va avea loc în perioada 6 – 7 septembrie 2017 la Sovata, la Danubius Health SPA Resort.

Ingredients ShowOrganizat în premieră națională de revista RO.aliment, evenimentul reprezintă locul unde specialiști de renume vor prezenta ultimele informații apărute în materie de ingrediente și materii prime. Raymond O’Rouke, reprezentantul EFSA, va sta la dispoziția procesatorilor români și furnizorilor de ingrediente și le va răspunde la întrebări în cele două zile ale conferinței.

Credit Foto: shutterstock.com

INGREDIENTS SHOW reprezintă un eveniment special conceput pentru a facilita schimbul de informații între furnizorii de ingrediente și procesatorii din industria alimentară. La conferință vor fi prezentate inovații, tendințe de consum și evoluții comerciale ce influențează astăzi industria prelucrătoare a produselor alimentare.

„INGREDIENTS SHOW este un eveniment unic pentru piața românească, reprezentând o conferință B2B adresată procesatorilor din industria alimentară interesați să își îmbunătățească portofoliul de produse, prin utilizarea unor inovații în materie de ingrediente ori materii prime. Aflat la prima ediție, evenimentul își propune să intermedieze conexiuni la nivel înalt între furnizorii de ingrediente și procesatorii din industria alimentară. Pe parcursul a două zile, cei mai importanți producători și distribuitori de ingrediente își vor prezenta oferta unui public larg format din specialiști din industria alimentară”, a declarat Claudia Bocean, Managing Partner revista RO.aliment.

Ingredients ShowÎn cadrul ședinței plenare și a workshopurilor desfășurate în paralel vor avea loc peste 30 de prezentări susținute de companiile furnizoare de ingrediente. Evenimentul este structurat în patru părți, câte un workshop pentru fiecare domeniu esențial pentru piața românească: carne, lapte și înghețată, dulciuri și panificație, băcănie (sosuri, maioneză, tartinabile, produse instant, conserve, ready-meal, catering).

Conferința se adresează în special directorilor de producție, de calitate, de cercetare – dezvoltare, de marketing, de achiziții și inginerilor tehnologi.

Punctul de atracție al evenimentului este întâlnirea cu Raymond O’Rourke, membru în board-ul EFSA – European Food Safety Authority. Raymond O’Rourke este avocat specializat în reglementarea produselor alimentare și a lucrat la Asociația Europeană a Consumatorilor (BEUC), în prezent fiind membru al Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară, al Autorității pentru Siguranța Alimentară din Irlanda, dar și președinte al Asociației Consumatorilor din Irlanda. Alături de schemele de calitate, irlandezul este expert și în branding și identificarea produselor protejate la nivelul Uniunii Europene (DOP / IGP). În străinătate, el a făcut parte din echipa de consultanți pentru guvernele Letoniei, Estoniei, Albaniei, Kosovo, Muntenegrului, Macedoniei și Serbiei cu privire la reglementările privind siguranța alimentelor, ca parte a proiectelor de asistență tehnică ale UE.

INGREDIENTS SHOW

De ce să participați dacă sunteți FURNIZOR DE INGREDIENTE ȘI MATERII PRIME

Participând la INGREDIENTS SHOW, veți avea șansa să vă promovați în rândul a peste 130 de reprezentanți din industria alimentară (carne, lactate, înghețată, panificație, dulciuri și băcănie). Veniți să scriem împreună viitorul industriei alimentare românești, contribuind activ la dictarea tendințelor de consum prin îmbunătățirea produselor finale cu ajutorul ingredientelor dumneavoastră.

De ce să participați dacă sunteți PROCESATOR

Dacă vreți să fiți în pas cu avansul tehnologic și cu elementele noi ce vă pot scuti de bătăile de cap date de utilizarea unor tehnologii și produse învechite, veniți la INGREDIENTS SHOW! Ceea ce directorul de producție poate face pe parcursul a câteva luni prin solicitarea de oferte și prospectarea ingredientelor disponibile pentru piața românească se poate realiza în doar două zile, întrucât la INGREDIENTS SHOW vor fi furnizorii care merită atenția dumneavoastră.

Revista retail-FMCG.ro, cea mai citită publicaţie B2B din mediul online, din România, este partener media al evenimentului INGREDIENTS SHOW.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *