Invitație pentru buyerii din România la MARCA, târgul internațional dedicat private label

Agenția Italiană de Comerț Exterior invită buyerii români din retail & FMCG la ediția online a târgului internațional MARCA by BolognaFiere 2021 – Digital Session, dedicat private label, organizat de compania italiană BolognaFiere, în colaborare cu Associazione della Distribuzione Moderna – ADM. Evenimentul, care va avea loc  în perioada 15 – 25 martie 2021, are ca scop întărirea relațiilor comerciale cu partenerii tradiționali, precum și stabilirea unor contacte cu noi furnizori. Pentru participare, cei interesati se pot înregistra gratuit până cel mai târziu pe data de 21 februarie 2021 la următorul LINK.

Marca

MARCA by BolognaFiere este unica manifestare expozițională italiană – și a doua în Europa – dedicată integral mărcii comerciale, la care sunt prezente, în fiecare an, 900 de companii, care expun produse de excelență italiană sub Marcă Privată din diverse categorii de produse: Food, Non-Food și Packaging (Marca Tech), Fresh, Wine etc.

Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul dedicat evenimentului MARCA, in timp ce lista expozanților la ediția 2020 este disponibila AICI. Lista expozanților la ediția 2021 va fi disponibilă Începând cu data de 15 februarie 2021 pe platforma B2Match, după înregistrare.

Cine poate participa?

La evenimentul MARCA by BolognaFiere 2021 – Digital Session sunt invitate să participe persoane cu putere de decizie:

  • responsabili achiziții Private Label din retailul modern
  • category manageri (buyeri) din categorii precum: dairy, frozen, bread&pastries, mezeluri, personal care, etc
  • marketing manageri
  • buyeri din eCommerce
  • purchasing manageri ai companiilor din industria FMCG (importatori, producători, distribuitori  – furnizori ai retailului modern)

De reținut prezența produselor bio, în creștere exponențială în cadrul rețeleleor internaționale de magazine la nivel mondial.

Întâlniri B2B

Agenda digitală a întâlnirilor B2B între expozanți și buyeri este găzduită de platforma B2Match, utilizată cu succes la precedentele ediții și pe care participanții (expozanți și buyeri) pot cere întâlniri în funcție de interesul specific utilizând un sistem avansat de matchmaking cu filtre avansate.

Odată stabilite, întâlnirile se desfășoară online prin intermediul platformei video integrate. Aici puteți citi ghidul explicativ de funcționare a platformei B2B: Marca Digital Guide for Buyer Registration – B2Match.

Înregistrare eveniment MARCA

Pentru participare, cei interesati se pot înregistra gratuit până cel mai târziu pe data de 21 februarie 2021 la următorul LINK .

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta pe email la eventi.bucarest@ice.it.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *