Invitație pentru buyerii de tehnologie din retail, eCommerce și industria FMCG la EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech (25 – 26 octombrie)

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech, târgul profesional dedicat tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail & eCommerce, ce va avea loc în perioada 25 – 26 octombrie 2023, la Combinatul Fondului Plastic, sala Senat, din București, invită buyerii de echipamente, tehnologie și servicii din retail, eCommerce, industria FMCG, HoReCa, Food Service să descopere ultimele noutăți și inovații din domeniu. Evenimentul EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech este organizat de publicația de business retail-FMCG.ro.

Înregistrează-te ca vizitator, aici: www.expo-retail.com/vizitatori/

EXPO RETAIL 2023

Lansat în 2022, evenimentul EXPO RETAIL 2023 asigură continuitatea conceptului său Digital, Green & Tech și în a doua ediție, concept prin care își propune să promoveze, pe lângă tehnologie, echipamente și servicii pentru companii, și soluții “verzi” și echipamente de reciclare.

Expoziția reprezintă o oportunitate pentru vizitatori de a vedea noutăți și inovații din domeniu, în vederea unor upgrade-uri pe tehnologie și echipamente sau în vederea implementării unor servicii noi, care să îmbunătățească experiența de shopping a clienților.

De asemenea, expoziția își păstrează șî în a doua sa ediție caracterul B2B: un eveniment închis, disponibil doar profesioniștilor din retail, eCommerce și industria FMCG.

Cine sunt vizitatorii EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech?

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech ramâne un eveniment închis, în sensul în care vizitatorii sunt doar profesioniști din retail, eCommerce, industria FMCG, HoReCa, Food Service, DIY, Home Improvement, Garden care participă în cele două zile de expoziție doar pe bază de invitație din partea organizatorilor sau se înregistrează pe site-ul dedicat evenimentului, dar se încadrează în urmatorul profil:

 • technical buyeri
 • directori IT
 • directori de achiziții
 • directori de dezvoltare
 • supply chain manageri
 • directori de marketing
 • purchasing manageri
 • owneri de business
 • top managers
 • alți manageri care decid achiziția

Înregistrează-te ca vizitator, aici: www.expo-retail.com/vizitatori/

Oferta expozițională finală:

 • Sameday, Gun Media, RELEX Solutionsre:innovation, Gun Media și COMARCH – parteneri SMART și expozanți
 • Plin Tech – partener TECH și expozanț
 • Imsol, Soft Net Consulting, Update Advertising, Softone, Recicleta (un program Viitor Plus) și Infinite IT Solutions – parteneri GREEN și expozanți
 • TSC Auto Id Technology, Plametco, Vlarox, GfK România, Danubius, SCALE EXPERT, Quality Trend, Sintezis Birotica, ANKER Solutions, PlanRadar, Merchant Pro, QInStore Radio, Total Technologies, alături de partenerul său AROS, Syscom Digital, Intelligent Systems și InfoTouch– expozanții ediției din acest an.
 • Coca-Cola este Refreshment Partner, Happy Friday este Catering Partner, Media Models este Hostess Partner, GÉPBÉR-Színpad este Visual Partner, KAFUNE este Coffee Partner, Carsberg LUMAeste Beer Partner, Liliac este Wine Partner, iar Managis Bio este Snack Partner.

 

B2B Meetings, o oportunitate de business în plus

O altă caracteristica aparte a expoziției EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech o reprezintă B2B Meetings, platforma online care promovează furnizorii de tehnologie și echipamente și programează întâlniri de business între aceștia și buyerii din retail, eCommerce și industria FMCG.

Astfel, pe parcursul celor două zile, în cadrul evenimentului EXPO RETAIL 2023, vor avea loc și întâlniri de business, programate anterior prin intermediul platformei B2B Meetings, care se vor desfășura face-to-face într-o zonă special amenajată din cadrul expoziției. Maii multe detalii.

Înregistrare buyeri și furnizori

Evenimentul expozițional EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat, Strada Băiculești, Nr 29, sector 1, București, un loc neconvențional, cu un layout aparte și un design industria. Expoziția va găzdui standuri pe o suprafață totală de cca. 1.000 de mp.

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech este un eveniment expozițional B2B organizat anual de retail-FMCG.ro, cea mai citită publicație B2B din România din nișa de retail & FMCG, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business BricoRetail.ro și ElectroRetail.ro și face parte din seria de târguri anuale cu un concept unic în România.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *