Invitație la Modern Retail Forum, unul dintre cele mai importante evenimente internaționale de retail

Modern Retail Forum, unul dintre cele mai importante evenimente din retailul internațional, se va desfăşura în perioada 10 – 11 septembrie 2015 la Lutsk, Ucraina, unde vor participa peste 200 de persoane din 20 de ţări.

Organizatorul si sponsorul evenimentului Modern Retail Forum este holdingul internaţional             Modern-Expo Group, cel mai mare producător şi furnizor de echipamente pentru retail şi pentru industria FMCG din Europa Centrală și de Est.

În cadrul Modern Retail Forum vor fi prezentate soluții inovatoare pentru retail şi noile tendințe de business din acest sector.

Prima zi a evenimentului va fi dedicată tendințelor globale de utilizare a tehnologiilor în retail. Se vor prezenta studii de caz şi exemple concrete de utilizare efectivă a acestor tehnologii. Cea de-a doua zi va prezenta participanţilor cele mai bune metode de a atrage atenţia consumatorilor şi de a influenţa procesul de cumpărare.

De ce nu trebuie să ratezi evenimentul Modern Retail Forum?

– o experienţa unică în sfera retailului modern

– vei avea şansa să împărtăşeşti din experienţa ta şi să comunici cu colegii tăi din retail, marketing sau merchandising

Printre subiectele care vor fi discutate în cadrul Forumului se numără:

– Dezvoltarea proiectelor de retail într-o piaţă aflată permanent în schimbare

– Care sunt modalitătile prin care poţi deveni mai eficient?

– Retailului modern și modalitățile de a atrage atentia consumatorilor

– Organizarea efectivă în magazin

– Tehnologiile de economisire a energiei în retailul modern

Iată întreaga agendă a evenimentului Modern Retail Forum.

Mai mult decât atât, participanții la Forum vor putea vedea pe viu un exemplu de afaceri polonezo-ucrainean de succes și dimensiunea companiei Modern-Expo Group. Se va organiza o excursie pe timpul careia va fi prezentat oaspeţilor unul dintre cele mai mari parcuri tehnologice din Europa de Est precum şi familiarizarea cu standardele de producție și management aplicate în cadrul companiei.

Compania Modern-Expo Group este specializată în producerea de echipamente de mobilier pentru retail (shopfitting) de înaltă calitate. Portofoliul Modern-Expo oferă soluţii moderne pentru sistemul de rafturi Columbus, case de marcat (checkout counters) Magellan, echipamente din inox Bering, rafturi depozit, echipamente POS si noile sisteme de refrigerare pentru industria FMCG.

Vino la Modern Retail Forum, bucură-te de dimensiunea internaţională a evenimentului, găseşte-ti partenerii ideali pentru a-ţi atinge obiectivele de business şi distrează-te în oraşul medieval Lutsk!

Înregistrează-te la evenimentul Modern Retail Forum AICI!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,038 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Invitație la Modern Retail Forum, unul dintre cele mai importante evenimente internaționale de retail

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: