Invitație la SANA 2021 – Bologna, salonul internațional al produselor ecologice și naturale

ICE – Agenția Italiană de Comerț Exterior, alături de compania italiană Bolognafiere, vă invită să participați la cea de-a 33-a ediție a salonului internațional SANA 2021, un eveniment dedicat produselor bio și naturale, ce va avea loc la Bologna, Italia. Expoziția se va organiza în format hibrid, atât pe platforma virtuală „online” (între 1 și 8 septembrie 2021) cât și fizic, „onsite”, în perioada 9 – 12 septembrie 2021. Înregistrarea participanților se poate face până la data de 20 iulie 2021, prin completarea formularului/registration forms, disponibil la următorul LINK.

SANA

Salonul internațional al produselor ecologice și naturale SANA 2021 reprezintă cea mai mare și importantă manifestare expozițională dedicată pieței produselor naturale. Ediția din acest an vine și cu o serie de noutăți, principalele sectoare prezente în cadrul evenimentului fiind:

 • Organic Food: produse alimentare, mașini, echipamente și materiale de ambalat produse naturale, echipamente pentru agricultură, servicii;
 • Care & Beauty: tratamente naturale, plante medicinale și derivate, ceaiuri, produse dietetice, integratori și alimente speciale naturale, produse și echipamente pentru îngrijirea personală, detergenți ecologici, servicii;
 • Green Lifestyle: în care veți găsi: Home & Office (tehnologii, produse și soluții naturale și ecologice pentru casă și mediul de lucru); Mom & kids, cu propuneri green pentru mame, nou-născuți și copii; Mobility, dedicat mobilității sustenabile; Clothing & Textile, cu o bogată vitrină a modei sustenabile; Pet & Garden, produse naturale și ecologice pentru îngrijirea animalelor și a zonelor verzi din locuință; Hobby & Sport, cu propuneri pentru petrecerea timpului liber în stil green; Travel & Wellness, dedicate ofertei de centre de wellness și structuri de cazare eco-friendly.
 • Sanatech, noul salon tematic internațional dedicat filierei de producție a produselor biologice/naturale
 • Sana Tea, ceai și ceaiuri de plante;
 • Free from hub, a 2-a ediție a salonului dedicat pieței de produse free-from

Detalii suplimentare pot fi obținute vizitând pagina web: www.sana.it

Lista provizorie a expozanților SANA 2021, în actualizare, poate fi consultată AICI

Cui se adresează invitațiile?

La evenimentul SANA 2021 sunt invitați să participe buyeri sau alți întreprinzători cu putere decizională în domeniul achizițiilor de produse alimentare bio (ecologice), materii prime bio (semințe, grâu, ulei, etc.), cosmetice naturale, etc din cadrul companiilor de tipul: mari importatori, distribuitori, marile rețele de magazine (IKA) – inclusiv private label, rețele de magazine specializate, magazine specializate fizice și online etc.

Condiții de participare SANA 2021

Pentru membrii delegației la ediția „onsite” a evenimentului SANA 2021 (3 – 5 operatori din România și/sau R.Moldova), organizatorii oferă GRATUIT un pachet complet de ospitalitate, care cuprinde:

 • transport pe parcurs extern cu avionul clasa economy (cu companii low cost/de linie), București/alte orașe sau Chișînău/Bologna (plecare pe 8 septembrie, întoarcere pe 12 septembrie);
 • transferuri de la/la aeroport (exclusiv în ziua sosirii/plecării) și hotel/expoziție/hotel;
 • cazare B&B (pentru 4 nopți) la hotel în Bologna IN 8.09 – OUT 12.09;
 • mese pe durata vizitei: welcome dinner pe 8.09, coffee-break și prânz în expoziție, cine în restaurante conventionate în oraș;
 • serviciu de asistență la sosire – hostess și translatori, dacă este cazul, pentru întâlnirile B2B (în cazuri excepționale, la solicitarea expresă a delegaților).

Orice cheltuială suplimentară față de cele menționate mai sus va fi suportată de către delegat/delegați (upgrade zbor, nopți extra, transferuri diferite de cele oferite, mese extra, room service, minibar, participarea unui, eventual, delegat extra etc.). De asemenea, oferta de mai sus este condiționată de lipsa unor eventuale restricții impuse de evoluția pandemiei.

Pachetul de ospitalitate menționat mai sus este oferit unui singur delegat din partea fiecărei companii. Pentru eventualii delegați suplimentari se vor plăti integral costurile legate de participare (transport cu avionul, diferența utilizare single la dublă sau camera single, cheltuieli de masă, etc.). Eventuala partecipare a unui delegat suplimentar este condiționată de disponibilitățile de cazare (în cazul în care se solicită camere suplimentare).

Program, întâlniri SANA 2021

Participarea la evenimentul SANA 2021 implică obligativitatea ca membrii delegației să ia parte la întreg programul evenimentului: întâlniri și la alte activități, pe care partea italiană le va organiza și la care vor fi invitate delegațiile străine.

În acest sens delegaților confirmați li se va solicita să-și stabilească în prealabil întâlnirile B2B (un număr minim ce va fi comunicat ulterior) pe platforma B2match. Întâlnirile se vor desfășura atât online cât și on-site (pentru participanții fizic).

În cazul în care evenimentul SANA 2021 prezintă interes pentru Dvs., va rugăm să ne transmiteți, până la dată de 20 iulie 2021, adeziunea Dvs (prin completarea formularului/registration forms, disponibil la următorul LINK.

Alte precizări

În baza datelor furnizate în formularele de înregistrare, organizatorii acestui eveniment își rezervă dreptul de face selecția finală a delegaților care urmează sa participe. Cunoașterea limbii engleze și/sau a celei italiene constituie un avantaj.

Confirmarea participanților acceptați va fi transmisă de îndată ce va fi primită de la organizatorii din Italia. Locurile disponibile pentru participarea „on-site” se vor ocupa după principiul primul venit/primul servit (sub rezerva confirmării de către organizatori), fiind totodată avantajați cei care nu au mai vizitat expoziția în trecut.

Delegații confirmați vor primi ulterior instrucțiuni cu privire la platforma B2match pe care urmează să-și stabilească întâlnirile B2B cu expozanții italieni.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe eventi.bucarest@ice.it.

FORMULAR PENTRU INREGISTRARE


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *