5 invitaţii gratuite la evenimentul retailArena – REthink retail! din 25 şi 26 octombrie

În perioada 25 – 26 octombrie, la hotel Sheraton din Bucureşti, va avea loc o nouă ediţie a conferinţei retailArena REthink retail, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comerţului tradiţional şi online din acest an. Va fi un maraton al discuțiilor între profesioniști structurat în jurul unei idei centrale: avantajele unei afaceri în retailul tradițional vs. comerț electronic. Revista retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

retailArena REthink retail reunește retailul modern și cel tradițional pentru un schimb win-win de strategii și tehnici de fidelizare a consumatorilor pe o piață în care viteza contează.

Evenimentul retailArena va avea loc în acest an pe 25 și 26 octombrie. Cele 2 zile de eveniment intitulate Marketing Day și Omnichannel Day vor întâmpina participanții cu speakeri precum Iulian Stanciu, CEO eMAG, Alex Bratu, country manager JYSK Romania, Florin Filote, director eMAG Marketplace, Valer Hancas, manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland Romania, Nikos Tzinieris, commercial director PepsiCo, Romina Ardelean, consultant GfK, Cosmin Dan, senior analist Euromonitor International, Cornel Morcov, CCO FAN Courier sau Oana Ilie, research manager iSense Solutions.

De asemenea, participanții vor putea lua parte la workshopuri și paneluri dedicate real estate-ului și strategiilor omnichannel. Ediția din acest an va continua să aducă în prim plan cele mai noi tendințe din retail, cu accent pe strategii și povești de business construite pe plan local și multiplicate cu succes la nivel internațional.

Evenimentul va avea loc anul acesta sub sloganul REthink retail și îi va pune față în față pe cei care fac performanță în retailul offline sau online, local sau global. Miza este schimbarea de strategii și tehnici de fidelizare a consumatorilorpe o piață în care viteza contează, iar digitalul este o verigă ce nu poate lipsi din lanțul comerțului omnichannel.

Ca element de noutate, ediția din acest an a evenimentului retailArena va cuprinde 3 studii de piață exclusive realizate de GFK, iSense Solutions și Euromonitor International.

Revista Retail-FMCG.ro oferă 5 invitaţii gratuite la evenimentul retailArena – REthink retail!

retailArenaDacă nu aţi reuşit încă să vă achiziţionaţi o invitaţie la acest eveniment, revista retail-FMCG.ro, partener media al evenimentului retailArena – REthink retail, vă oferă 5 invitații gratuite la eveniment, cu acces la ambele zile ale conferinţei. 

Cei care doresc o invitație la unul dintre cele mai interesante evenimente dedicate retailului, pot trimite un e-mail la adresa revista@retail-FMCG.ro ce va conține o întrebare adresată speakerilor conferinței retailArena.

Răspunsurile sunt așteptate până la data de 19 octombrie, ora 12.00, însoțite de câteva date personale (nume, companie, funcție și domeniu de activitate). Cele 5 invitații vor fi atribuite celor mai provocatoare 5 întrebări, întrebări care pot fi adresate în mod direct speakerilor chiar de câștigătorii acestui concurs, în cadrul conferinței retailArena.

Cei 5 câștigători vor fi anunțați, via e-mail, în cursul zilei de joi, 19 octombrie 2017. 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *