Israel DIY Road Show, un eveniment B2B dedicat și retailerilor alimentari

Institutul de Export şi Cooperare Internaţională din Israel şi Misiunea Economică din cadrul Ambasadei Israel la Bucureşti organizează în zilele de 22 şi 23 februarie 2017, la Bucureşti, prima ediţie a evenimentul Israel DIY Road Show, un eveniment B2B dedicat pieţei DIY şi Home Improvement din România.

Evenimentul Israel DIY Road Show este organizat in parteneriat cu revista BricoRetail.ro, cea mai importantă publicaţie B2B din România dedicată industriei DIY.

Israel DIY Road Show

Producători din industria DIY şi din sectoarele Home Improvement & Household din Israel vor veni la evenimentul Israel DIY Road Show din Bucureşti pentru a-şi prezenta produsele inovatoare, exportate în toată lumea, în faţa directorilor de achiziţii ai companiilor de retail, online retail şi import & distribuţie din România. Este pentru prima dată când piaţa DIY din România va face cunoştinţă cu produsele DIY din Israel, în cadrul unul eveniment dedicat.

Produsele DIY & Home Improvement din Israel sunt recunoscute pentru calitatea şi durabilitatea acestora, fiind certificate internaţional în acest sens, sunt produse inovatoare, cu design unic, eco-friedly şi – un lucru esenţial – sunt produse care beneficiază de scutirea de taxe vamale pentru ţările europene şi pentru Statele Unite (Free Trade Agreement with Europe and US).

Cine poate participa la evenimentul Israel DIY Road Show?

Evenimentul Israel DIY Road Swow este unul închis, dedicat doar directorilor de achiziţii (buyerilor) din companiile de retail (specializat sau nespecializat), companiilor de retail online (specializat şi nespecializat), importatorilor şi distribuitorilor DIY, Home Improvement şi menaj din România.

Categoria menaj din retailul alimentar

Categoria menaj (household, table and kitchen products) este prezentă şi în retailul alimentar din România, în hipermarketuri, supermarketuri, magazine cash & carry şi magazine tip discount, astfel că invitaţia de participare la evenimentul Israel DIY Road Show este şi către directorii de achiziţii din aceste companii dar şi către directorii de achiziţii din companiile de import & distribuţie ce au în portofoliu produse din categoria menaj.

Invitaţiile nominale la eveniment vor fi expediate direct de către Misiunea Economică din cadrul Ambasadei Israel la Bucureşti, la sugestia şi cu sprijinul publicaţiei BricoRetail.ro.

Mai multe detalii la adresa de e-mail: revista@bricoretail.ro şi la telefon: 0754331043.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *