Kaufland Romania a deschis un nou magazin la Deva

Un nou magazin Kaufland s-a deschis in data de 14 octombrie 2010 in orasul Deva pe Calea Zarandului, la iesirea spre Simeria, pe DN7. Programul magazinului Kaufland Deva este urmatorul: de luni pana sambata, de la ora 7.30 la ora 22.00, iar duminica de la ora 08.00 la ora 20.00.

Grupul Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 950 de magazine în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria şi Romania.

Kaufland Romania a creat pană în prezent peste 7.600 de noi locuri de munca directe în Romania, la sediul central in Bucuresti, in magazinele deschise precum si la centrul logistic situat in Parcul Industrial Ploiesti.

Regionalitatea constituie unul din punctele forte Kaufland. Sortimentatia este axata in principal pe produse de la furnizori nationali si regionali, ceea ce contribuie la intarirea economiei locale.

Sortimentul magazinelor Kaufland contine pana la 15.000 de articole diverse (produse de marca, produse regionale, marci exclusive) si ofera clientilor nu numai preturi reduse ci si prospetime, varietate si o calitate superioara.

Succesul magazinelor Kaufland se bazeaza pe o politica riguroasa de preturi, insa nu numai preturile cele mai avantajoase fac din magazinul Kaufland un punct de referinta pentru clienti. Amabilitatea angajatilor, precum si numeroasele garantii si servicii ilustreaza importanta acordata satisfactiei clientului de catre Kaufland (Garanţia prospetimii, Garantia celui mai bun pret, Garantia rapiditatii, Garanţia schimbului de produse).

Kaufland pune la dispozitia clientilor sai o cladire moderna, construita dupa toate standardele actuale, care ofera conditii optime pentru a face cumparaturi intr-o atmosfera placuta. Culoarele largi si o compartimentare clara pe sortimente faciliteaza orientarea rapida a clientilor.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Kaufland Romania a deschis un nou magazin la Deva

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: