Lansarea noii colectii de Craciun pentru copii in reteaua de magazine Bebeloo

BEBE si LOO, personajele Bebeloo, anunta lansarea noii colectii de Craciun „Violet by Andreea Marin Banica”, prima linie pentru bebelusi „Irina Schrotter kids”, in reteaua de magazine Bebeloo.

Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 10 decembrie, ora 18.30, in centrul comercial Baneasa Shopping City (zona Fountain Atrium). Gazda lansarii, Andreea Marin Banica, te va pune la curent cu ultimele tendinte pentru copii ilustrate chiar de micutii manechini ce se vor afla pe scena pe care va fi prezentata noua colectie de Craciun creata special pentru reteaua Bebeloo.

Toti cei prezenti vor avea posibilitatea de a participa la o tombola prin completarea unor taloane de concurs puse la dispozitie de catre organizatori. Castigatorii desemnati in urma extragerii vor fi premiati cu produse „Violet by Andreea Marin Banica”.

Incepand cu ora 19.30, distractia se muta in magazinul Bebeloo din centrul comercial Carrefour Feeria (intrarea Media Galaxy), unde clientii sunt asteptati cu discounturi de 10% la cumparaturile din noua colectie de Craciun „Violet”.

Bebeloo, „for the little star in you”, este lantul de magazine fashion pentru copii cu talent si personalitate. Intotdeauna la curent cu ultimele tendinte ale modei si atent selectionate, colectiile Bebeloo cuprind trei linii de articole de Imbracaminte: chic, ceremony si sport. Acestea, alaturi de incaltamintea si accesoriile asortate, prezente si ele in magazine, pun in valoare mica vedeta ce se ascunde in fiecare copil. Primul magazin Bebeloo din Romania s-a deschis in aprilie 2008. Astazi brandul Bebeloo, „for the little star in you”, se găseşte in Bucureşti (Carrefour Feeria), Cluj (Iulius Mall), Constanta (Carrefour Tom), Iasi (Iulius Mall – Bebeloo Outlet), Timisoara (Iulius Mall) si Satu Mare (Galeria Real – Bebeloo Outlet).

Foto: Paul Buciuta/Tango

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *