Lidl va deschide pe 10 octombrie primele 11 magazine nou construite

Lidl va inaugura luni, 10 octombrie 2011, primele 11 magazine nou construite, atât în Bucureşti cât şi în ţară, reţeaua sa din România însumând în prezent 118 magazine. Noile unităţi se deschid în oraşele: Bucureşti (2), Câmpulung, Drăgăşani, Focşani, Giurgiu, Piteşti, Şelimbăr (jud. Sibiu), Timişoara, Turda şi Zalău.

Conducerea Lidl România păstreză confidenţială valoarea totală a investiţiilor făcute în cele 11 magazine dar a precizat că alte 17 magazine sunt în fază avansată de construcţie. Lidl are în prezent peste 2.000 de angajaţi în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Inaugurarea noilor magazine Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România. Peste două treimi din produsele prezente la rafturile magazinelor Lidl sunt produse româneşti.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare ţară în care activează, Lidl propune clienţilor săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franţa, Germania, Spania şi alte ţări. Un procent de 80 % din totalul brandurilor care se comercializează în reţeaua de magazine Lidl îl reprezintă marca privată Lidl.

În acelaşi timp cu inaugurarea celor 11 noi magazine, Lidl lansează prima sa campanie de imagine, axată pe evidenţierea specificurilor regionale din portofoliul său de articole. Campania de imagine va fi derulată în toate mediile de informare, atât în România, cât şi în Polonia, Cehia şi Slovacia.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.

2performant.com

3 comentarii la „Lidl va deschide pe 10 octombrie primele 11 magazine nou construite”

  1. Pingback: Blogul lui Ilias Papageorgiadis | România Retail Summit la care revista retail-FMCG.ro a fost partener media

  2. Pingback: Primele magazine ale retailului modern din România (poze de colecție)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *