Next_Capitall

Luni, 6 decembrie, se deschide magazinul Mega Image Delea Noua

Reteaua de magazine MEGA IMAGE va deschide luni, 6 decembrie 2010, un nou supermarket in Bucuresti pe Strada Delea Noua, Nr.2 , Sector 2. Mega Image Delea Noua este cea de-a 56-a locatie a retelei.

Fondata in 1995, Mega Image este una dintre primele retele de supermarketuri aparute pe piata locala. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia, ce opereaza pe trei continente.

Mega Image este o companie in plin proces de expansiune care isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

Compania detine in prezent pe piata locala doua formate de magazine: Mega Image si Red Market- un low cost supermarket ce se bazeaza pe costuri reduse si simplitate, lansat pe piata din Romania in decembrie 2009. In prezent, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania si cel mai mare lant din Bucuresti.

Reteaua cuprinde 67 de magazine, dintre care 12 Red Market si activeaza in Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Constanta, Brasov, Targoviste si Gaiesti, Jud. Dambovita.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Luni, 6 decembrie, se deschide magazinul Mega Image Delea Noua

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: