Invitație pentru buyeri la MACFRUT Digital, primul târg virtual internațional dedicat filierei fructelor și legumelor (8 – 10 septembrie 2020)

MACFRUT Digital, primul târg virtual internațional dedicat filierei fructelor și legumelor, ce va avea loc în perioada 8 – 10 septembrie 2020, este un eveniment ce include un program exclusiv pentru buyerii din întreaga lume. Evenimentul va prezenta întreaga filieră, incluzând: semințe, noutăți în horticultură & pepiniere, tehnologii de producție, comerț și distribuție, mașini și tehnologii, materiale și echipamente de ambalat, salate ready-to-eat, fructe uscate, logistică și alte servicii. Înregistrarea buyerilor este GRATUITĂ și se poate face online AICI până la data de 31 iulie 2020, pentru a beneficia de toate avantajele oferite în pachetul VIP Buyer.

MACFRUT Digital este varianta digitată a MACFRUT, una dintre cele mai mari expoziții europene dedicată filierei fructelor și legumelor, organizată de Cesena Fiera, cu sprijinul ITA – Agenția Italiană pentru comerț exterior.

Macfrut Digital

 

MACFRUT Digital: EXPOZIȚIE & Conferințe & Întâlniri B2B

Platforma interactivă dedicată evenimentului are un format eficient, simplu și convenabil, cu o zonă dedicată expozanților și o zonă de conferințe, iar în plus, va permite participanților să organizeze și să gestioneze întâlniri de afaceri cu expozanții MACFRUT Digital, din propriul birou.

Buyerii, care sunt invitați să se înregistraze (gratuit) în platformă până la data de 31 iulie 2020, vor avea acces online rapid la informațiile legate de toate companiile expozante și vor avea un statut VIP, care include mai multe avantaje și o agendă personalizată.

Înregistrare buyeri MACFRUT Digital

Beneficii pentru buyeri

Întâlnirile B2B dintre buyeri și producători vor avea un rol central în cadrul evenimentului MACFRUT Digital. Iată beneficiile pentru buyeri și principalii pași de urmat:

<> Buyerii vor putea să-și creeze propria agendă personalizată în cadrul evenimentului de trei zile

<> Cu ajutorul accesului VIP, primit doar de buyerii care se înregistrează până la data de 31 iulie 2020, buyerii vor putea începe programarea în avans a întâlnirilor B2B

<> Buyerii care vor participa la MACFRUT Digital 2020 vor primi un voucher pentru ediția Macfrut 2021, constând în cazare la hotel pentru 3 nopți și transferuri locale, valabil pentru 2 persoane

<> Buyerii vor putea viziona standurile virtuale ale expozanților și vor avea acces la informațiile legate de aceștia, dar și invers

<> Programul de întâlniri B2B al fiecărui buyer va fi finalizat în cursul lunii august, iar buyerul trebuie să confirme agenda de întâlniri până la data de 31 august 2020

<> Întâlnirile B2B vor avea loc pe parcursul celor trei zile ale evenimentului (8, 9 și 10 septembrie) prin intermediul sistemului de videoconferință al platformei Natlive care găzduiește întreaga expoziție virtuală.

Înregistrare buyeri MACFRUT Digital

Cine poate participa ca buyer?

– Managerii de categorie (legume & fructe) din retail
– Technical buyerii
– Managerii de achiziții servicii și echipamente
– Managerii de vânzări
– Managerii de import
– Top Managerii
– Reprezentanții Distribuitorilor de legume și fructe proaspete și uscate
– Reprezentanții magazinelor specializate (online și offline)
– Reprezentanții HoReCa
– Angrosiștii, distribuitorii și importatorii de legume și fructe

Macfrut Digital

Vizitatorii din întreaga lume vor putea accesa și participa la evenimentul Macfrut Digital folosind un dispozitiv personal (PC, tabletă sau smartphone).

Odată conectați, participanții vor putea vizualiza o hartă interactivă a expoziției, împărțită pe categorii de produse și servicii, unde vor putea explora toate standurile virtuale pentru a afla mai multe despre gama de produse a fiecărui expozant, pentru a solicita informații și pentru a programa întâlniri B2B online.

Pe lângă producătorii și comercianții de legume și fructe, în cadrul expoziției vor fi prezente și companii care furnizează și alte produse și servicii precum: mașini și plante, ambalaje, mașini agricole, sere și sisteme de irigație, pepiniere și semințe, îngrășăminte, protecția culturilor și biostimulente, logistică și depozitare și alte servicii conexe.

MACFRUT

Macfrut este unul dintre cele mai importante târguri internaționale pentru profesioniștii care activează în sectorul fructelor și legumelor. Ediția Macfrut 2019 a însemnat:
• 55.000 de metri pătrați de spațiu expozițional
• 8 pavilioane
• 1.000 de expozanți
• 43.500 de vizitatori, dintre care 25% au fost vizitatori internaționali

Informații suplimentare legate de Macfrut Digital puteți obține și contactând:

ICE – Agenzia per la Promozione all’estero el’Internazionalizzazione delle imprese italiane – Ufficio di Bucarest, Sectia Promovare Schimburi – Ambasada Italiei.
Tel. 004 021 211 42 400728 313307
eventi.bucarest@ice.it
www.ice.it/it/mercati/romania 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Invitație pentru buyeri la MACFRUT Digital, primul târg virtual internațional dedicat filierei fructelor și legumelor (8 – 10 septembrie 2020)

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: